Produkttips

Balanserad hårvård från LCC

IMG_2669-2
LÖWENGRIP CARE & COLOR (LÄNK)
Back To Balance 250ml (159 kr)

– Då var det dags för andra recensionen utav produkter från LCC serien. Ni som missade förra inlägget, kika in HÄR. Men idag handlar det om ett schampo och balsam som är sulfat/ parabenfritt samt lämpar sig till dom som har en fetare hårbotten och torra längder. Serien innehåller bland annat jojobaolja, vegetabiliskt protein samt kamomillextrakt.

Vad tycker jag?

– Först och främst så tycker jag detta med att serien ska vara till för både en fet hårbotten och torra längder? Visst om schampot innehåller mer uttorkande ämnen som sedan stöttas upp med balsam som endast läggs i längderna – men det framgår inte så det blir lite ”dubbeldusch” känsla för mig tyvärr. Det är som natt och dag när man pratar om fet hårbotten och torra längder.

–  Jag tycker att dom doftar gott, fräscht och friskt.

– Det värsta jag vet när det kommer till flaskor är just detta ”trycka ner ena sidan för att andra sidan ska öppnas”. Man får trycka på flaskan för kung och fosterland och det kommer ändå inget ur flaskan. Man får skaka ihjäl sig, jag gillar det inte. Särklit balsamet som har en tjockare konsistens.

– Håret blev rent, löddrade bra och efter tre schamponeringar (på raken) så kände jag att håret blev fräscht och härligt. Dock tycker jag inte att balsamet gjorde håret så pass mjukt som jag trodde. Med tanke på att serien är för torra toppar så trodde jag balsamet skulle göra mer gott för håret.

– Jag tycker priset är väldigt bra. Ett schampo och balsam för 159 kr styck. Jag tycker att serien är väldigt prisvärd!

IMG_2670

 

Kommentarer

 1. Sandra

  Finns de alltså på frisör salonger? Hur kan de vara så billiga om de i stort sätt ska vara lika bra som frisörshampoo, såklart finns det dem man tycker funkar bättre/sämre av frisörshampoon med men de ska iallafall vara i samma klass.

 2. Pingis Hadenius

  Hej, våra produkter är i professionell kvalitetsnivå och vi säljer bara till frisörer och apotek. Det kommer du att märka när du använder dem (väldigt dryga samtidigt som de är skonsamma men effektiva). Vi tillverkar allt i Sverige med kemistproffs som utvecklat våra unika recept.
  (jag som skriver är vd i Bolaget)

 3. Mikaela

  Hur är det med LCC:s produkter? Är de likvärdiga med frisörprodukter eller är de ”vanliga” hårvårdsprodukter som inte är särskilt bra för håret?

  Tack för en bra och inspirerande blogg!

 4. ErikaJ

  Är man superpetig med sitt hår kostar det också. Jag går hos Björn Axen och slingar mitt hår. Då görs allt med hög kvalité och service. Det brukar kosta ca 1600 kr.
  Sen sparar de färgerna de använder på datorn så man kan använda samma nästa gång om man är nöjd eller ändra om man vill.

 5. Klara

  Känner exakt desamma som personen ovan, skulle också tycka att det var grymt om du gav tips på frisörer eftersom du själv inte tar emot kunder

 6. Hanna

  Hej bästa Elin! Blir så inspirerad till att ta hand om mitt hår när jag läser din blogg, är så sugen på att färga det! Har dock ett stort problem, jag är extremt petig med mitt hår och skulle aldrig någonsin låta någon jag inte är bekväm med röra det (har aldrig färgat håret). Att läsa din blogg har inte gjort mig mindre kritiskt då jag har förstått att man kan göra sååå många misstag som frisör. Klipper mig för tillfället hos en lokal frisör jag inte alls är nöjd med.

  Så hur ska man hitta den perfekta frisören? Vad ska man leta efter? Ska man lita på bloggar som är sponsrade av salonger? Är ett hög pris synonymt med ett bra resultat? Har du några tips på frisörer/salonger du rekommenderar (bor i Stockholm). Är så vilsen, men vill så gärna ha den perfekta färgen. Hjälp!

  Kram, Hanna

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"