Frisyr 2015FrisyrerVideoguide

Snabb och enkel vardagsfrisyr

Hej mina vänner!

Det är fullt ös just nu och det är mycket som händer. Men idag är det dags för en ny video, ni har väl inte glömt ”Hårstyling med Elin”? Det har varit en paus över sommaren men nu är vi gång med dom sista filmerna. Men idag ska jag tipsa er om en enkel frisyr som går snabbt att göra och perfekt för dom dagar man inte hinner tvätta håret eller redan har fett hår.

Denna frisyr förvillar det mesta samt lätt att fixa till innan du ska ut på AW! Hoppas ni tycker om videon

Kommentarer

  1. Lisa

    Åh så fint, enklaste är det snyggaste, i kan värld. Men för mig som har så svårt att få till en fin frisyr samt förstå filmer av detta slag så behövs nog ännu mer tydlighet och när-, stillbilder för att hänga med och förstå ☺️

  2. Anonym

    Då kanske en annan kan ta den tiden?? Men det funkar kanske inte så tyvärr? Måste vara väldigt många som inget hellre vill än till just denna fantastiska frisör! Tack för tipset om frisyren också! Du är väldigt vacker som vanligt! Hoppas du kanske har tid och svara om olaplex också fast förstår om du ej har tid och så. ( det går ej att svara via mejl, inte mitt mejl som är angivet, utan anonymt)

    1. Elin Johansson

      Tack! All styling ger slitage på håret och som med allt annat så övertuperar man eller plattar för mycket t.ex så blir det en skada i slutändan.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"