Före och efterHårfärg

Vem vill inte ha ett fantastiskt hår?

FullSizeRender-40

Det har varit mycket brunetter senaste tiden, en hårfärg som är så fruktansvärt roligt att jobba med. Denna kund har väldigt mycket hår, läs väldigt. Hon har lockigt hår, enda in i hårbotten och så är överhåret något rakare. Även fast hon har frissigt hår så är hennes hår i väldigt bra kvalité och lätt och jobba med.

Vi bestämde att det var dags att gå mörkare igen. Jag har alltid färgat henens hår mörkt men förra gången ville vi gå ljusare. Jag gjorde då en lätt Ombre-färgning, valde en guld/beige ton och med ljusare längder. Detta var i april, så det var väldigt längesedan vi sågs (: Tycker ändå att hennes hår såg rätt bra ut (t.v) efter 6-7 månader?

makeover

Men, nu färgade vi tillbaka till det mörka mustigare håret. Jag valde även denna gång att göra en mörk ombre-färgning, en kallare mörkare botten som övergår i varmare lite ljusbrunare längder. Anledningen till att jag gör det är för att hennes hår är så tjockt och för att få någon typ av liv i håret så är det snyggt att blanda mörkhetslägen och nyanser.

 – Har någon av er färgat håret mörkt till hösten? –

Kommentarer

 1. Emma

  Hej! Jag har ungefär lika ljust hår som hon på bilden och tänkte lägga en frisör toning som heter colorance ph 6.8 7N. och färgen är väldigt mörk brun. undrar om en del av färgen kommer sätta sig permanent på mitt hår(har hört att de kan hända). Har färgat håret många gånger och testat olika färger. Jätte tacksam för svar! Hittar inget svar på nätet..

 2. Mikaela

  Efterbilderna är ju heeelt gudomliga, så snyggt!!

  Jag ska bli mörkare till helgen. Har haft platinavitt nu under sommaren och så gjorde jag det lite grått som precis tvättats ur nu.. Men i helgen blir det nog mörkgrått i botten och så ombre på det 🙂

 3. Emelie

  Grymt snyggt! Kan du inte visa/beskriva hur man får till sådana lockar? Ser ut som den perfekta kombon mellan ”salomngsfönat” och lockat.

 4. Moa

  Först och främst, GRYM blogg!
  Mitt hår är naturligt råttfärgat och har sedan 1 år tillbaka blekt det platinablont, sedan 2 månader tillbaka så har jag färgat ombre hos frisören med en brun bottenfärg och askiga längder och funderar nu på att bli hel brunett. Min hudton är kall, måste jag nödvänigtvis färga det till en kall brun? Tycker varma bruna ser mycket mer levande ut men vill absolut inte att det ska se ” kopprigt” ut. Tack på förhand!

 5. Ingrid

  Men vilket snyggt hår!
  Både längden, tjockleken och lockarna.
  Själv så är jag nära längden, tjockt är det också hör jag av vissa frisörer (väldigt många tunna hårstrån) men spikrakt…

 6. Johanna Harderud

  Jag var hos frisören i tisdags och färgade från mellanbrunt med blonda slingor till en mörk chokladbrun/mörkt vinröd ombre (självklart i kombo med olaplex!). Jag är så nöjd och känner mig mycket mer som jag med min nya höstiga färg, och har dessutom fått massor av komplimanger!

  Kram på dig och din bästa blogg Elin!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"