Frisyr 2015Frisyrer

Killarnas tofs har kommit till en helt ny nivå

manbuntwo

Alltså, okej…

Nu har detta kommit till en helt ny nivå. Kom ni ihåg hur jag lyfte fram killarnas tofsar, (länk). Men NU har detta eskalerat och nu har grabbarna tagit detta till en helt ny nivå. Jag både dissade och hissade tofsen men denna typ av frisyr är helt i min smak. HUR snyggt är inte detta? Jag har suttit på Instagram och stalkat grabbar som bär upp dessa frisyrer.

manbun

Oftast är det rakat på sidorna och överhåret är flätat, antingen inbakat eller utbakat. Sen har jag nog svårt att tro att grabbarna har flätat detta själv men det vore så kul att se någon kille göra det på sig själv. Kanske ska börja stalka Youtube, haha.

manbun3

manbun5

Vad tycker ni? Ska dom hålla sig till den vanliga tofsen eller är det dags att grabbarna uppgraderar sig lite till 2015?

Kommentarer

 1. Ida

  Jag har alltid vetat att jag är före min tid, det där gjorde jag på min sambo för typ två år sen! Haha!
  Jag tycker att det är supersnyggt, fram för fler stylingalternativ för pojkarna!
  Din blogg är superbra förövrigt 🙂

 2. Sara

  Kan hålla med om att hårknut/ tofs inte är så fint på män, MEN om det är rakat på sidorna så där och kort svans ( inte stor hårknut!) så ser det mer manligt och modernt ut, enligt mig! Sådan där fläta på bilden kan också vara ok, när det är rakat på sidorna, men det beror också på hur han ser ut förövrigt. Tycker inte skägg och vanligt lång fläta ihop är någon höjdare, om man nu ska vara ytlig. Men jag är också något äldre, kanske också är för gammalmodig. Men tycker självfallet att alla ska själva få bestämma hur de ska se ut, angår egentligen ingen annan. Man ska ha det man själv gillar och trivs i, ingen annan har rätt att bestämma detta!

 3. Jessica

  Hissar detta till den högsta nivå de går! Tycker överlag att dom fadade frisyrerna gör sig så jäkla bra på killar och med något intressant på toppen är ju lite som grädden på moset !

 4. ErikaJ

  Flätor är snyggt men jag vet inte. Tofsen känns mer nonchalant. En man som står och flätar håret på morgonen bredvid mig känns sådär haha. Men jag kanske gammalmodig.

 5. Annika

  Hej, undrar om man bränner håret om man fönar det med hårolja i, eller går bara oljan in djupare o bättre på så vis? Hur vet jag att fönen blåser för varmt? Mvh

 6. Jennifer

  Hej! kan håret gå av pga för mycket produkter? Min frisör varnade mig för att använda för mycket produkter i håret då de kunde göra att håret går av. Stämmer detta?Med vänlig hälsning, Jennifer

  1. Elin Johansson

   Hej!
   Nej, det kan det inte. Vi använder oftast vårdande produkter, gör bara gott för håret. Sedan använder vi volymgivande produkter som fönas in i håret från blött till torrt – gör inget ont för håret heller. Torrschampo eller hårspray ger bara en ”hinna” på håret – ofarligt. Men det som kan slita lite extra på håret så det går av är plattång om man inte tar det försiktigt 🙂 Kram

 7. Mikaela

  Jag är torr och tycker de ska få ha precis exakt det de själva vill! ;D haha.. Nä men jag älskaaaaar flätor, men måste nog ändå säga att tofsen är snyggare. Kan tänka mig att en riktigt snygg kille kan bära upp även en fläta ;D

 8. Jessica

  Min personliga åsikt är att tofs, flätor och långt hår överlag inte är snyggt öht på killar. Gillar inte heller snaggat eller rakat. Tycker en välvårdad ”vanlig” frisyr är snyggast 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"