BlondFöre och efter

M A K E O V E R

FullSizeRender-43

Detta inlägg skulle kommit upp igår kväll men jag kom hem 22.00 och hann verkligen inte få upp det, ber om ursäkt för det. Det är så mycket som händer just nu så ha tålamod. MEN alltså nu ska jag visa er min enorma makeover jag gjorde på Celina (mitt nagel-geni). Vi har verkligen förändrat så mycket på sistone och nu var det dags igen.

celinaa

Hon har varit svart, röd, blond och grå. Det är SÅ kul att sätta händerna i Celinas hår för man vet varje gång att vi kommer på något nytt. Men denna gång är en liten mellan-period. Den största förändringen är självklart längden (frisyren). Celina hade väldigt långt hår och det har hon haft jämt så det var dags för en förändring. Så jag klippte av allt, säkert 4dm och klippte en Lob. Inget uppklippt, bara massor med trubbiga toppar och härliga messy-waves.

IMG_3080 IMG_3082

FullSizeRender-42

Både jag och Celina blev helt galna när allt hår åkte av, jag tänker alltid såhär: Varför har vi inte gjort detta tidigare? Haha…

FullSizeRender-41

Färgen gjorde jag inget speciellt med, eller jo kanske. Eftersom jag klippte av så mycket av längden så blev det inte så mycket ljust/grått kvar. Så det var bara att börja om från noll. Hon blev typ svarthårig när jag klippt bort alla blond/gråa längder. Jag ville spara på hennes kvalité så jag valde att ljusa upp längderna i en vanlig ombre-tekink. Lät mellanpartiet vara lite mörkare och varmare, bottenfärgen mörk/granit samt dom ljusaste längderna vara ask-blonda.

Jag tycker om att blanda nyanser och mörkhetslägen på samma hår för det ger ett coolt och intressant intryck. Celina har en grym stil så jag kände att jag inte ville att färgen ska vara för ”perfekt” – nästan så jag färgade in skavanker för att det ska bli coolt. Jag tror att målet är att få henne så ljus-blond-ombre som är silver igen – men jag vill inte skynda fram ett resultat.

IMG_3103

Jag älskar denna look på henne och hon kommer rocka den SÅ mycket.

IMG_3114

Vad tycker ni om Celinas nya look? Visst har Lob:en tagit världen med storm?

FullSizeRender-9

Här har vi Celina förra gången? Detta granny-hår älskar jag, gud vad jag kämpat. Helt otroligt vad hår och färg kan göra!

IMG_3253

Detta var första gången!

IMG_3099

Såhär ser hon ut nu (:

Kommentarer

 1. Petronella

  Hej! Vad jobbar du i för skor? Är också frisör men har inte hittat dom rätta skorna än. Vill ju att det ska se snyggt ut men mina fötter pallar inte av boots och converse längre 🙂

 2. Skåne

  Hej Elin. Var och klippte håret kort i måndags. Då mena jag kort kort, men nu när jag har tvättat det så ser det ut som två klippta Jack på sidorna. Är det dags att byta frisör? Eller hur skall jag göra? Jag får ju låta det växa ut så jag får bort de satans jacken. Har alltid varit nöjd innan när hon har klippt mitt hår. Men nu blev jag verkligen missnöjd. 🙁

  1. Elin Johansson

   Hej!
   Ajdå, men du – ring till din frisör igen så får hon fixa till det bara. Det kan vara att håret lever sitt egna lilla liv och inte faller som din frisör har klippt det bara. Ring henne så hjälper hon dig 🙂 Kram Elin

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"