Frisyr 2015Frisyrer

Så bär du upp en scarf

scarf1

Under sommaren så yrade massor med bilder omkring med tjejer som bär upp scarfs till varje vardagsfrisyr. Scarfs används mest på sommaren men jag vill verkligen lyfta dessa tygstycken även nu till höst/vinter. Jag har märkt att det är det bästa alternativen för att förvilla vilken dålig hårdag som helst, piffa upp vilken frisyr som helst. Matcha med kläder, ses som en accessoar och lyfta en hel outfit.

Eftersom det finns många olika typer, färger och material så kan som lyfta fram ansiktet på ett helt annat sätt. Kika in dessa!

scarf6 scarf4 scarf3 scarf2

 

Alla dessa tjejer har olika stilar, hår, hårfärger och självklart personligheter och alla bär upp sina scarfs på sitt eget sätt. Jag själv måste ta och införskaffa mig en scarf och börja leka lite med. Så snyggt och speciellt till en skinnjacka och ett par snygga sol-brillor!

Älskade höst.

Kommentarer

  1. Fanny

    Hej. Måste börja med att säga att jag älskar din blogg! Den är så bra och inspirerande att läsa! Nu till saken,jag tycker det är skitsnyggt med scarfs på huvudet. Men så fort jag haft en scarf på mig i någon minut så åker den upp på huvudet. Spelar ingen roll om jag fäster den med hårnålar så åker den upp och blir skit ful. Kan inte du ge något tips om detta, då jag säkert inte är ensam om detta problem?

    1. Elin Johansson

      Hej Fanny!
      Men gulle dig, åh – tack.
      Eller hur, det är sjukt snyggt. Hårnålar brukar jag alltid fästa scarfen med. Jag brukar göra hårnålarna som en kors så dom verkligen håller scarfen samt håret på plats. Kram Elin

  2. Anna

    Hej Elin
    Tack för en fantastisk blogg! Du har fått mig att vilja ta bättre hand om mitt hår än jag gör nu.
    Undrar om du vet något om sidan nicebeauty.com. De säljer produkter till så bra priser att jag blir lite misstänksam.

  3. Frida

    Hej,

    Skulle så gärna behöva hjälp med tips för mitt hår. Har lsät alla dina artiklar och köpt detox schampo från marracon oil och sen en inpackning med färg (maria nila) för att få bort mitt gula hår. (gjorde de isblont bara en vecka sen och nu är de mörkt och gult). HEla kuren gjorde de bara värre och nu är jag råttfärgad. HAr du några tips?

    /Frida

  4. Jana

    Fantastisk blogg Elin.
    En fråga, hur behåller jag scarfen på plats? Har försökt ett antal gånget men tycker lixom att den åker upp och så står man där och ser ut som Björn Borg i håret.

  5. Mikaela

    Pssst.. Tänkte länka din blogg på min blogg i helgen, för du är en så stor inspirationskälla för mig! Hoppas det är okej, annars får du kontakta mig 🙂 Må gott!

  6. Mikaela

    Okej, nu blev jag grymt inspirerad. Jag brukar bara våga mig på en vanlig liten bandana knyten uppe på hövve. Men nu jävlar, nu smäller det! Jag utmanar mig själv att våga bära det i helgen, utanför hemmet haha, och ta bild och lägga upp på bloggen. Det är ju såååå snyggt på andra, så varför inte på mig själv? 😀 Du är bäst Elin, BÄST! Trevlig helg påre! :*

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"