Arkiv

5 000 000 – TACK

IMG_3645

 

Detta är galet. Låg hemma och tyckte synd om mig själv i måndags och så plingade det på dörren och där står en budkille med en blombukett. Känner ni igen er när ni får blombud att det går flera tankar på vem som skickat blommor? Att man river upp pappret som en galning och bara letar efter ett kort? Att hur blommorna ser ut tänker man på sist? Haha… kortet är liksom viktigast. Värsta av allt när det inte finns något kort??? Jag kan bli galen i flera veckor och höra av mig till alla jag ”tror” vill skicka blommor till mig – haha.  Denna gång var kortet väldigt roligt, det var från Damernas Värld redaktionen som ville gratta mig till 5 000 000 sidvisningar sedan jag började på DV. Alltså FEM MILJONER? Det är helt galet…

Jag är väldigt tacksam att få vara en del av Bonnier och Damernas Värld. Det är ett fantastiskt företag och att få jobba med så professionella människor är väldigt roligt. All support, pepp och framtidsanda är helt magisk. Sedan jag började på DV så har min blogg ökat med 244%, det är helt makalösa siffror.

Sen kan jag aldrig tacka er för mycket, utan er så vore detta helt meningslöst. Lika väl som jag skapat mig en helt magisk kundkrets att jobba med varje dag på salongen så är ni som besöker min blogg varje dag en del av MIG och en del av mitt hår-imperium här inne ♥ TACK!

 

Kommentarer

 1. Malin

  Det är DU som ska ha tack för din grymma blogg! Tack för all inspiration, alla tips och framförallt för att du alltid är ärlig och rak på sak med saker och ting! Du är en stor förebild både som entreprenör och kvinna! Kram och trevlig helg 😀 😀

 2. Josefin

  Grattis! Jag älskar din blogg, blir jätteinspirerad att ta hand om håret och att använda vårdande produkter. Har helt gett upp Ica-schampon, använder hårolja och tvättar håret mer sällan. Håret är mycket finare och mina naturliga lockar har börjat komma fram! Så TACK för en rolig och inspirerande blogg!

 3. Lina

  Grattis! Du är så duktig! :)) Dessa 5000000 sidvisningar förtjänar du!

  En liten snabb fråga, ”Grazette of sweden”, vet du hur det märket är?

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"