Före och efter

Matta, Lila naglar inspirerat av Kylie Jenner

IMG_3777

ALLTSÅ KOLLA IN MINA NYA TASSAR!!!

I veckan fick jag bli ompysslad av bästa Celina. Det är så roligt att gå till henne, vi har alltid miljoner saker att prata om och vi stöttar varandra så mycket i bådas karriärer. Det är fantastiskt när man träffar människor som man får ut någonting av, en person som är intressant och mysig att hänga med. Dom personerna växer inte på träd så jag är väldigt glad att jag har Celina.

Men denna gång ville jag gå tillbaka till min streck-design. Jag har tagit det lite piano med designen på sistone för att jag hade kommit in i den perioden. Men nu var det dags igen och jag hade snöat in mig på lila, eller den där matta lila. Ni vet Kylie Jenner, hennes läppar har lyst denna färg så jag ville använda det på mina naglar istället.

IMG_3787

Så sjukt nöjd och visst blev dom fina? Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar att ha fina naglar. Eftersom vi frisörer jobbar med händerna så vill jag att dom ska vara fräscha. Ner-bitna naglar, färgfläckar och torra händer är det värsta jag vet. Jobba med stil rakt igenom, det är min melodi det. Fixar ni era naglar? Är det lika hett? Vet att många tycker om att exprimentera med nagellack hemma, det är supersnyggt det också.

PS: Glöm inte Veckans Utmaning denna vecka, jag hoppas få in bidragen senast 20.00 idag. 

Kommentarer

  1. Mikaela

    Helt galet snygga, verkligen i min smak!! Och nej, jag går inte och fixar naglar.. haha jag lever ju tillsammans med en tjej så det känns ovärt att gå och fixa de utan att kunna förlänga haha 😛 Men kör lite olika manikyrer hemma mellan varven 🙂 dock blir de ju inte ens en hundradel av sådär snygga 😀

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"