ArkivFrisyr 2015

Vip Frukost med Damernas Värld

IMG_4406

Vilken underbar morgon jag hade imorse. Damernas Värld bjöd in våra annonsörer till en VIP-Frukost på Nobis Hotel där vi pratade om senaste numret av tidningen, jag gav frisyrtips och gjorde en enkel frisyr med håraccessoarer och Maria Westerlind var även där och visade upp fantastiska klänningar. Lars Wilderäng var också där och berättade om överlevnadsstrategier och sina dystopiromaner.

Jag har vetat om detta i över en månad men jag var så nervös. Jag har aldrig stått och pratat inför massor med folk tidigare och jag höll på att krypa ur skinnet. Men jag var så glad att ha hela DV redaktionen där, skönhetsredaktören Maria och Martina Bonnier som är van vid tillställningar – dom gjorde att jag blev lugnare. Jag hade även tagit med mig min bästis som satt modell och det gjorde mig också väldigt trygg, att ha bra vänner betyder allt.

IMG_4405 IMG_4403

Jag var så nervös så jag hann inte smaska i mig den underbara frukosten. Varför går man inte och äter hotellfrukost oftare för? Men det hur som helst, allt gick så bra och jag är så glad att jag utsatte mig för detta. Oftast avstår vi saker för att vi är rädda och jag är en av dom, men samtidigt är jag så stolt över att jag klarade det och jag är också väldigt glad för alla fina kommentarer som jag fick efteråt. Våga och vinn, ett gammalt och helt klockrent ordspråk.

IMG_4423

Jag valde att göra en rope-braid (rep-fläta), backslick, en låg hästsvans och virade runt ett läderband. Sprayade lite torrschampo på det håret som hängde mot ryggen och olja för glans.

IMG_4439

IMG_4438 IMG_4437

Så enkelt, trendigt och passar till vilken fest som helst!

db

Min kamera dog så det fick bli en mobilbild. Här med fina DV skönhetsredaktör Maria och supersnygga Martina Bonnier (:

Kommentarer

 1. olivia

  Hejsan finaste Elin! jag klippte precis av mina tunna torra och risiga toppar, ( cirka 1 dm) och kort blev det men mitt hår känns 10 gånger tjockare och kvalitén är precis som när man var liten ( dvs magiskt lent och fräscht). Skulle tycka att det vorre jätte kul om du ville skriva ett inlägg om ”hur man behåller den salongs fräscha känslan”. tex tips hur man förhindrar torra/slitna toppar så att man kan spara ut håret lite snabbare. + jätte gärna tips på produkter för lite grövre torrare hår, tycker att det inte finns så mycket produkter för oss med riktigt tjockt/grovt och lockigt hår! Har som mål att spara ut ett riktigt hälsosamt friskt och ofärgat hår och skulle älska att få lite av din underbara tips! Ha en toppen helg kram! <3

  1. Elin Johansson

   Hej Olivia!
   Men vad roligt att höra att du klippte av håret lite 🙂 Absolut, jag har tagit upp dessa frågor väldigt mycket i bloggen tidigare så du kan söka i sökfältet på vad du vill du hoppas jag du hittar det du letar efter. Men annars ska jag skriva upp den idén så kanske det kommer ett uppdaterat inlägg 🙂 Ha en magisk helg du med, stor kram <3

 2. klara

  Jag hörde någonstans att man kan hälla citron i håret före man tar i silvershampoo så skulle det ge mer effekt. Kan det stämma?

  1. Elin Johansson

   Det skulle jag aldrig göra, då kan du lika gärna hälla bensin i håret och tända på 🙁 Vill man få en kallare blond ton i håret så testar man först silverschampo, fungerar inte det så testar man silver-inpackning – men fungerar inte det heller så måste du till frisören för att ljusa upp håret mer och låta frisören göra en magiskt fin kall blond färg 🙂 Lycka till. Kram Elin

 3. johanna

  Är så impad av att du vågade trots att du var nervös 🙂 Nästa gång hoppas jag att du får chans att njuta av frukosten 😉

  1. Elin Johansson

   Tack underbara du, saknade dig där 🙂 Jo, men jag roffade åt mig en magisk macka. Nästa mys-möte med dig så röstar jag på frukost på Nobis <3

  1. Elin Johansson

   Jag har gjort några, sök i sökfältet. Har dock lite fler produkter från LCC som jag ska testa och recensera – det är på gång 😀

 4. Cilla

  Nu har jag läst dina detox-inlägg och blivit väldigt inspirerad! Tänkte köpa Kevin Murphys detox, kan jag använda den enligt dina instruktioner och sedan färgbomben Revlon 1002 direkt efter? Såg att du skrivit silverschampoo men jag har inget sådant. 🙂

  1. Elin Johansson

   Hej!
   Jajamen, kör på 🙂 Sitt med färgbomben LÄNGE. Antingen använder du silverschampo eller detoxschampo. Spelar ingen roll vilket. Kram Elin

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"