ProdukttipsSkadat hårTorrt hår

Fall In Love In 7 SECONDS

_MG_5152

Alltså, ni vet min förkärlek till UNITE? Så fort jag får testa någonting nytt så vill jag visa er det för er. Jag vet att torrschampot ”Texturiza” blev väldigt eftertraktad när jag visade upp den. Nu har dom utökat den populära serien ”7SECONDS” med tre produkter. Jag har verkligen saknat schampo och balsam från denna serie för leave-in sprayen som har funnits tidigare är helt fenomenal. Denna serie handlar om fukt, vård och skydd mot UV – strålar. Den bevarar färgen, innehåller bland annat mineraler som ger håret värmeskydd och glans. Kan inte bli bättre va? 

7SECONDS  Shampoo – 359 kr
7SECONDS  Conditioner – 369 kr 

_MG_5154

Sedan kommer UNITE med en glansspray som innehåller värmeskydd och även här UV-skydd. Så den går att använda innan värmestyling för skydd och även efter för glans, få bort frissigheten samt för en luftig styling i håret.

7SECONDS  Glossing 345 kr

Alla produkter finns ute i salongerna nu och för er som är ute i sista sekund med jullappar så är denna serie helt underbar att ge bort till flickvän, vän, mamma eller till dig själv. Håret blir så lent, luftigt och doften är så lyxig och fräsch. Perfekt för dig som har behandlat hår, torrt hår och för dig som vill skydda håret lite extra i vinter.

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"