ProdukttipsSkadat hårTorrt hår

Tips på vårdande olja för den kräsna

_MG_5315

Hej mina vänner!

Jag har fått testa en ny olja som jag blivit helt förälskad i. Jag är väldigt kräsen när det kommer till oljor, jag föredrar nästan helst vegans/ren arganolja eller någon annan typ av kallpressad olja men jag har några andra favoriter  också – tror att jag hittat en till.

ORIBE
Gold Lust Nourishing Hair Oil
Ca 500 kr
– Finns på utvalda salonger samt på NK

– Den här oljan är jättebra för dig som har lite tjockare hår, alltså inte till dom mest tunna/fina hårstråna. Har du färgat, behandlat, torrt eller skadat hår så är denna olja en dröm att dra i håret. Den innehåller bland annat extrakt från vattenmelon, litchi, edelweissblomma, jasmin olja, arganolja och Shea Butter. Produkterna är dermatologiskt testad och innehåller inte sulfater eller natriumklorid samt innehåller UV-skydd. Jag har bara nämnt några fördelar men jag är som sagt helt förälskad.

_MG_5317

Antingen kan ni applicera oljan i torrt hår samt hårbrotten innan ni går och lägger er. Låter oljan mysa in sig i håret över natten och sedan tvättar håret på morgonen. Eller så kan ni göra som vanligt, applicera oljan i handukttorkat hår samt i torrt hår efter styling. Oljan är genomskinlig och passar alla hårfärger. Den doftar jättegott och man känner stor skillnad när man drar i oljan i håret, ni måste testa!

Kommentarer

  1. Emelie

    Hej fina Elin! Tack för en jättebra blogg, brukar alltid hitta inspiration här innan mina frisörbesök.

    Jag har en, möjligtvis lite annorlunda, fråga. Jag försöker hålla mig till att tvätta håret två gånger per vecka. Säg att jag stylar håret lockigt första dagen. Dag 2 efter en natts sömn är alla lockar helt borta och håret är inte heller platt utan ser mer ut som något mellanting där håret format sig beroende på hur det legat på natten – ser oftast jävligt fult ut rent ut sagt haha.

    Hur ska man sova med håret på natten? Finns det någon möjlighet att få en styling att hålla flera dagar? Jag har fint skandinaviskt hår, normal tjocklek skulle jag säga.

    Kram på dig! Önskar att man nån gång fick möjlighet att fixa håret hos dig, vilken dröm!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"