25|50 Hårtvodden 2016FrisyrerSteg för steg

Boxer Braids

filter

 

God morgon måndag! 

Jag sitter med en kopp kaffe och ska snart åka till salongen för en jobb dag. Jag ska även posta massor med brev då jag precis startat ett AB, just ja – har jag sagt det till er? Jag kände att det var dags för mig att starta AB, mitt företag växer så snabbt så min enskilda firma pallar inte trycket längre. Jag är så peppad, men det är mycket som ska ändras. Alla fakturor, alla pengar som går in och ut ur min enskilda firma ska byta konto så det är många jag ska höra av mig till denna vecka. Men jag var igår och filmade till våran tvodd, tänk att den kommer ut på onsdag? Det är helt galet, våran bebis ska visas för er. Men i ett utav avsnitten kommer handla om Boxer Braids och jag smygfotade lite när vi ända var igång. Jag Ä L S K A R den här stylingen, för er som undrar hur håret ser ut när jag tog ut dom – KOLLA MIN SNAPCHAT (StyleElin).

_MG_5889

Jag hade självklart på mig min hood från Adidas. Det var en del som frågade efter denna och jag köpte den på mellandagsrean på Adidas hemsida. Den kanske är slut eller en gammal modell men jag älskar den, det måste finnas fler modeller.

_MG_5887

Vi hade lite svårt att dölja vissa Hairtalk fästen, eftersom jag hela huvudet fullt med extensions. Men äsch, det en brutalt snyggt ändå!

_MG_5893

boxer1

I nästa avsnitt av hår-tvodden så kommer vi visa hur ni gör dessa Boxer Braids så missa inte det! 

 

Kommentarer

    1. Elin Johansson

      Hej!
      Att sova med en inpackning är det bästa 🙂
      Men att använda hårinpackning regelbundet tillsammans med vårdande olja kommer göra håret väldigt gott.
      Kram Elin

  1. Maria

    Såå snyggt, tummen up 🙂
    Och jättegrattis till att ditt företag går så bra. Det går ju inte utav sig själv, du gör ett galet bra jobb.
    Jag skulle behöva ett litet tips….
    Jag ska åka till Thailand och vara där i 3 veckor, eftersom jag vill ha så lite packning som möjligt så undrar jag om du kan tipsa om en produkt som jag kan ha i hela håret i stället för det som jag använder nu olja i toppar, rootlift och annat i längderna.
    Ha en bra dag. Kram/Maria

    1. Elin Johansson

      Hej 🙂
      Tack snälla du.
      Du kommer vådligt långt med en kallpressad, ren, vegans arganolja. Det skulle vara mitt bästa tips och du behöver bara en produkt med dig då.
      Kram Elin

  2. Annika

    Hej hej, undrar om du har tips på hårparfymer, eller spraybalsam som doftar magiskt. Vet att du tog upp det för några år sen men finns det några nya produkter du rekomenderar. Mvh Annika

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"