BlondFöre och efterHårförlängning och löshårLångt hår

Nytt drömhår från Hairtalk

Hej mina vänner! 

Hoppas ni mår bra, det gör jag – vet ni vad? Jag fick mitt hår fixat igår kväll utav bästa teamet från Hairtalk Extensions. Jag måste vara ärlig, jag har inte färgat mitt hår sedan förra sommaren (2015) alltså det är mer än 6 månader sedan och under allt löshår så ser min hårfärg inte fager ut ska jag säga er. Visserligen har mitt eget hår fått vila lite och eftersom det går att färg-korrigera med Hairtalk så har det inte stört mig. Många tror att jag är jättepetig och oftast så vägrar frisörer att färga mitt hår för att dom tror att jag ska gnälla, men jag är helt tvärtom. Jag blir glad bara någon orkar lägga tid på mig, men jag fick ett käftsmäll igår kan jag säga.

Emelie på WLounge, som även gör Petra Tungårdens hår färgade mitt hår och Susanna (grundare av Hairtalk i Sverige) satte i löshåret. Dom här två stjärnorna gjorde ett helt makalöst bra jobb med mitt hår och jag är så otroligt nöjd och tacksam. Det blev en betydligt ljusare ombre tillsammans med det blonda, beiga, kalla magiska löshåret. Jag ska visa er: 

_MG_6133

Detta är inte vackert kan jag säga. MEN jag måste säga att mitt hår har växt som ogräs på tre månader. Jag ska visa er en bild från förra gången jag satte om löshåret:

elinhairtalk

För 12 veckor sedan och NU: 

Detta var förebilden förra gången (t.v) jag satte om löshåret och ser ni hur mycket mitt hår har växt? Jag lever för löshår, jag älskar det. Det är min passion här i livet och medan jag har löshår så mår mitt eget hår väldigt bra också. Förstår ni då hur skonsamt Hairtalk är? Koppla bort den vidriga färgen och kolla bara på mängden hår. Sen måste jag erkänna att jag inte klippt mina toppar på 1 år kanske, aa ni förstår – SKOMAKARNS BARN!

Men nu kommer vi till det roliga, RESUTALET!!!!

_MG_6158

_MG_6189 _MG_6165

_MG_6142

_MG_6204

_MG_6143

_MG_6167

Hur fint blev det inte? Jag har 5 paket och några minifästen i luggen. Färgerna vi använde var 25/8, 25, 24, 18, 20 och längden är 60 cm. Ni kan inte förstå hur glad jag är för mitt nya hår och Emelie och Susanna är helt underbara och grymma på det dom gör. Vill ni veta mer om Hartalk så kan ni söka på ”Hairtalk” i sökfältet på bloggen så kommer det komma upp fler inlägg, video, bilder och information. Är man redo för TV4 inspelning med Ellos på lördag eller? SVAR JA!!! 

Kommentarer

    1. Elin Johansson

      Hej Linda!
      Absolut det kan du, tipset är bara att du har lite koll. Löshåret drar åt sig rätt snabbt 🙂 Kram Elin

  1. Lena

    Wow, vilket grymt hårsvall! Du är drop dead gorgeous! Vem och till vilken salong ska man gå för att vara säker på att få det lika snyggt? Många av er ”proffsiga” frisörer har ju tyvärr redan er kundkrets och tar inte emot nya kunder.

  2. Linda

    Så drömmig frisyr!!! Mitt hår är inte alls som ditt eller de kunder du friserar. Jag ser mer ut som ett frissigt monster. Jag skulle önska ett inlägg med frisyrtips på hur jag skulle kunna klippa mitt hår i en halvlång frisyr/page utan att se ut som Kristina lugn! Jag har långt hår med lite med lockar i, men de yttrar sig mest som en frissig matta som står rätt ut. Jag kan inte borsta mitt hår, för då tittar min sambo på mig och säger; varför ser inte ditt hår ut som andra långa hår efter du borstat det?
    Inte så kul. Så, frisyrtips och produkttips mottages tacksamt!!!

  3. Helene

    Hej jag ska klippa LOB och har sett på Blondinbellas sida att du klippt hennes. Jag har en fråga om du klipper allt jämnlångt eller om det lutar lite framåt? klipper du upp topparna något? Skulle gärna komma till dig men det är nog tyvärr inte samma prislapp som hos min vanliga…………

  4. Lena

    Hej Elin
    En liten fundering :). Kan man använda hairtalk om man behöver göra hårbotteninpackning en gång per vecka? Jag har väldiga problem med torr hårbotten så är ett måste för mig.

  5. Mari

    Snyggt! Du skriver att ditt hår har växt som ogräs de 3 sista månaderna. Tar du några kost tillskott, eller hur bär du dig åt? Mitt hår har helt slutat växa, känns det som.
    Tacksam för tips.
    Med vänlig hälsning,
    Mari

  6. Ewa

    Hej! Kan du inte ge förslag på snygga hårfärger till en bob på utväxt? är brun dassigt nu och ska färga nästa vecka och behöver lite roliga förslag =)

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"