Före och efterSminktips

Jämnare och mattare hud på 2 minuter

Hej vänner! 

Hur mår ni? Tack snälla för alla magiska kommentarer på mitt nya hår, det uppskattas jättemycket att ni är så snälla. Jag känner typ inte igen mig själv och det var så längesedan jag var så blond – känns helt perfekt. Men jag har testat en ny produkt som jag fick i min goodiebag från Sephora eventet. Ni vet ibland när man är osminkad, ska snabbt in till stan för att göra ett ärende, man orkar inte sminka sig helt men ändå vill se lite levande ut – en sådan produkt har jag testat.

_MG_6091

Nars
Velvet Matte Skin Tint
SPF 30 Sunscreen
( I färgen ST. MORITZ Medium 1)
Kostar ca 350 kr och finns på Sephora

Jag är väldigt blek i hyn, lite blå/röd runt ögonen då jag har väldigt tunn hy där. Lite ojämnheter men annars rätt ”normal” hy så jag upplevde att den täckte mer än vad jag förväntade mig. Denna ton har en neutral gul underton vilket jag tycker om, jag skulle kunnat lagt på lite solpuder och sen varit klar för att åka. Denna produkt är till för att matta ner huden, jämna ut och ge en snygg finish. Perfekt för dig som vill ha en naturlig bas men ändå jämna ut, matta ner glansig hy och ger en fin färg.

_MG_6090

Jag använder först denna, det gör jag alltid. Den är från Dr. Brandt och heter ”Pore no more” som jämnar ut porer och är helt magisk som bas. Sedan applicerade jag Nars.

_MG_6092

nars

Utan & Med

Här ser ni skillnaden, det är så svårt att få till det på bild. Förstår inte hur alla sminkloggar får till det, jag håller mig nog till håret men det är så roligt att visa er smink. Jag smörjde in läpparna med rosa läppsyl så därför är dom lite rosa, men jag älskar denna lätt-foundation i ansiktet. Jag har testat att använda denna istället för min vanliga foundation och sedan målat (kräm) contoring för att inte makeupen ska bli så ”kakig” – det fungerade perfekt.

 

Kommentarer

 1. Ulrika

  Älskar när du tipsar om smink. Du har så bra smak! Men en hårprodukt som jag funderat mycket är GHDs advanced split end therapy. Vet inte om du recenserat/provat den, men skulle gärna vilja veta din åsikt om den. Tack för grymmaste bloggen!

 2. jessica

  Hej Elin, tack för en fin blogg!
  Jag har en dotter med väldigt mjukt lockigt hår. Blir lätt tovigt om man inte borstar. Jag undrar om det finns någon borste som du rekommenderar för lockigt hår. Vill inte slita på hennes fina hår. Ska man kamma ut det när det är blött eller vänta tills det torkat och sen reda ut det? Tacksam för svar 🙂

 3. Josephine

  För ett tag sen gjorde du ”2 bästa” på hårprodukter i en video. Vore kul med samma fast dina favorit sminkprodukter 🙂 tips tips 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"