Produkttips

First Impression – Hårborste on-the-go

_MG_6237

Hej vänner! 

Förra veckan fick jag ett superfint pressbud från Bosch. Ni har säkert sätt en ny borste som ska göra håret glansigt och minimera frizz. Bosch kommer med en ny värmeborste som heter Bosch – Brilliant Care, Quattro-Ion och kommer börja säljas på Coop i vecka 8 och i övriga butiker april 2016. Jag har inte testat denna än men jag tänkte göra en ”First Impression” i en video. Där vi prövar den tillsammans för första gången, vad säger ni om det? 

Det som jag läst om just denna värmeborste är att den är sladdlös och går på batterier vilket gör att den är perfekt att ha med i väskan och bättra på frisyren under dagen. I klarspråk man kan säga att det är en blandning utav en plattång, rundborste och fön – jag är verkligen spänd att få testa denna. Jag tror också den kommer rädda många människor som har problem med frizzigt hår under dagen och för dom personer som vill att det ska gå fort och enkelt att få till ett fint stylat hår.

_MG_6244

Det fina var att det låg andra roliga produkter med i utskicket. Så håll utkik så ska jag testa denna tillsammans med er, ber till gudarna att jag kommer tycka om den. PS: Tack snälla för era fina kommentarer på tvodden, avsnitten kändes så bra och vi är så nöjda. PUSS

_MG_6246

Kommentarer

 1. Lovisa

  Skulle du rekommendera Maria Nila Palett produkterna? Den gröna Repair tänker jag främst på 🙂 besitter ett typiskt skandinaviskt hår som lätt blir torrt och rätt slitet!

  1. Elin Johansson

   Hej Lovisa!
   Absolut, jag tycker om är super 🙂 Är lite beroende på hur ditt hår är men annars är Pureology’s – Hydrate serien helt magiskt för torrt och slitet hår 🙂 Kram Elin

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"