Arkiv

Pinsamma frågor jag tror du vill ställa till frisören

Hej vänner! 

I veckan var jag med i en intervju hos Expressen (Hälsoliv) som handlade om pinsamheter som vi gärna hade velat fråga frisören. Jag tyckte det var så roligt att svara på dessa frågor och jag tror det är fler frågor som snurrar i huvudet på kunderna. Ska man ha ögonen öppna i schamponeringen? Blir frisören irriterad när man kollar i telefon? Eller hur irriterade blir frisörer när kunden bara säger ”gör håret fint bara”. Alla frågorna hittar ni i artikeln – HÄR!

24

Om ni har andra roliga frågor som man inte vågar ställa till frisören eller andra pinsamheter? Ställ dom gärna i kommentarsfältet (:

Kommentarer

  1. Elias

    Ibland måste jag ingripa. Ville bli blond från svart och jag förstod att det skulle ta tid men hon ville slinga ett svart hår. Då sa jag bara: förstår du hur det kommer se ut? Och då höll hennes kollega med.

    Har nog lite kontrollbehov, men var ju tvungen att ifrågasätta det. Ville liksom inte vara helt randig. Så hon frågade vad jag ville göra och jag sa avfärga och sedan färga in en mellanbrun. Och hennes kollega höll med igen. Jag har ingen utbildning alls.

  2. Emelie

    Hej! Jag har en liten fråga till dig. Sliter Maria NIlas silverschampoo på håret? Och om den gör det, är det fortfarande mer vårdande än t ex e schampoo ifrån Ica?

  3. Ida

    Hej Elin! Jag har alltid haft jättefint blankt hår men nu är jag gravid och mitt hår ser typ ut som hästhår och tovar ihop sig och ser ut som jag har torrschampo i hela håret.. Så matt är det! Jag använder bra schampoo hårinpackning balsam och leave in och olja. Jag färgade håret mörkt för ja trodde de skulle bli mer blankt men istället blev de kaos. Asså vad ska ja göra!??? Jag skäms, folk påpekar tom att oj ska du inte borsta håret? Man ba eeee ja gjorde de för tio minuter sen……. Asså snälla säg mig någon mirakelkur 🙁 du är min räddning lol. Kram!!!

  4. ErikaJ

    Jag har alltid undrat det över mobiler men det kan ju inte vara värre än att sitta med en tidning liksom… Frisören kanske inte heller vill prata hela tiden .

    1. Elin Johansson

      Hej 🙂
      Jo det går jättebra. Jag kommer behöva fylla på snart känner jag så jag tänkte göra en ny vlogg när jag besöker Madde igen. Kram Elin

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"