Frisyrer

BunDay

Hej vänner! 

Hur mår ni? Det var så roligt att ni gillade min hårrutin igår, det var själv kul att skriva ner det på papper. Vissa kanske tycker jag är knäpp men det är samma sak som människor skriver kostscheman eller träningsscheman enligt mig (: Men igår kände jag för att köra en ”Half-Bun” för att jag tycker det är en av dom snyggaste och lättaset frisyrerna att bära upp. Jag fick feeling att sminka mig lite extra och ha ett mörkare läppstift och så tycker jag det är snyggt att ha halva håret bakåt.

Vad kör ni för frisyr idag?

Processed with VSCO with a5 preset IMG_8121IMG_8104-2

Processed with VSCO with a5 preset

IMG_8110

Kommentarer

  1. Elin Johansson

   Hej 🙂
   JAG VET, alltså jag är helt besatt av dessa ögonskuggor på sistone. Det är Kat Von D -S hade + Light Eye Contour Palette. Finns på Sephora 🙂 Kram Elin

 1. Jennifer

  Så himla snygg! Jag kör också med halva håret uppsatt idag, men istället för en bulle har jag gjort en fläta. Så snygg uppsättning som är så enkel att variera 🙂
  Kram!

 2. Evelinn

  Du är så snygg i den frisyren. Idag kör jag en knut då jag har praktik på ett bageri och gillar inte när håret är i vägen.

  1. Elin Johansson

   Men tusen tack, gulle dig 🙂 Aa fast en fullbordad BUN kan det vara det snyggaste jag vet. Hade lätt köpt ”bullar” (haha) av dig. KRAM ELIN

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"