BlondFöre och efterOmbre

KIKI 2.0

Hej underbara ni!

Alltså först och främst – JAG TYCKER OM ER SÅ MYCKET!

All respons på min senaste video är så underbar så när jag kollade igenom alla kommentarer igår ikväll så blev jag helt tårögd. Ni är så otroligt snälla och taggar mig till att fortsätta jobba så enormt hårt som jag gör. Jag tycker vi har blivit så mycket snällare mot varandra och jag är enormt tacksam för allt stöd och all positiv energi ni ger mig. Men jag strålade av glädje hela dagen igår och grädden på moset var när min underbara bloggkollega/vän Kristin besökte mig efter 100 år. Jag gjorde hennes hår i november FÖRRA året och vi har inte fått till ett återbesök pga att Kiki reser mycket och jag är fullbokad typ 300 år framåt. Så ni kommer se på förebilden att det var kaos.

IMG_8426

… sa ju det. Alltså efter typ 5 utomlands resor i solen, saltvatten, poolvatten och stekande sol så ser ett hår ut såhär. Solen har gjort håret gult, saltvatten och poolvatten har slitit hårt på håret. Bottenfärgen och övergången tycker jag ändå har hållit sig rätt bra ändå efter 5 månader. Kiki ville bli ljusare (såklart) och något kallare men hennes hår var inte i så bra skick och jag kände att jag inte kunde bleka upp så mycket som jag hade velat (pga kvalitén). Vi fick göra ett tre-stegs program al’a Elin helt enkelt. Jag skriver en manual på hur hon ska sköta om håret lite extra, vi ses igen i sommar och en gång till i höst innan hon och hennes hockey-hunk flyttar till Canada.

IMG_8429

IMG_8430

IMG_8454

Här har vi resultatet, jag (och Kiki) blev supernöjda med resultatet. Jag fick klippa ca 5cm så jag fick tjockleken samt att kunna stärka upp håret. Innan jag började med Kiki så fick jag en känsla av sommar, lite solblekta slingor i en ombre och lite kallare blonda slingor som faller fram i håret. Jag ville utnyttja hennes varma parti till mocca och lägga till lite mjukare kontraster. Jag älskar hur looken blev på henne, visst blev det fint?

IMG_8457 IMG_8446

Det skadade ju inte att kvinnan varit i Mexiko och är ca 50 nyanser brunare än mig, haha. Om ni mot förmodan inte följer Kristin så gör det, ni kommer till hennes blogg HÄR. Sen tusen tack igen för att ni är mina läsare och all underbar respons 

Kommentarer

  1. Lisa

    Hej Elin,
    Jag vet inte vilket sätt som var enklast att fråga dig om detta så jag chansade på din blogg. Jag undrar endast var du köpt solbrillorna som du hade idag på din snapchat-story? Så sjuuuukt snygga!!! Tack för en fantastisk och inspirerande blogg, du är grym!! Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"