BlondFöre och efterOmbre

Tänk er L.A, saltvatten och solblekta toppar

Hej underbara ni! 

Hoppas ni mår bra. Igår hade jag fullt upp, var på två roliga möten och sedan hade jag världens mysigaste kväll med min bästis. Men veckan på jobbet bjöd på massor med underbara hårfärger (som ni säkert sett på instagram ”StyleElin”). Men en av dom är snyggaste Alexandra, denna tjej är så härlig. Sen skadar det inte att hon är modell så hon ställer upp på efterbilder.

IMG_8491

Före

Alexandra har inte varit hos mig på två år tror jag. Helt galet när vi kom på det men nu äntligen var det dags. Eftersom hon är modell så måste hennes hår vara naturligt och inga skarpa kanter eller liknande. Hon själv ville vara ljusare, slingad med en naturlig look. Det bästa av allt är att jag kunde jobba med hennes egna utväxt, både jag och Alexandra gillade hennes egna ton jättemycket.

IMG_8504 IMG_8497

Jag tänkte direkt Los Angeles, stranden, lite stripiga toppar tillsammans med glammiga vågor. Alexandra nappade på idén så det fick det bli. Jag målade (balayage) väldigt naturligt på hela håret och använde mig utav hennes egna bottenfärg. Tonen fick bli en kall (solblekt) beigeblond ton – krispig blond brukar jag kalla det. Klippte igenom hela håret för en mer fylligare look och lockade håret med en 32mm locktång.

Men visst blev det fint? 

alexandra

Dröm er bort på en stand i L.A, lite saltvatten kvar i håret och solen som blekt vissa partier lite extra. Helt kär i denna ton, vill ha sommar nu.

Kommentarer

 1. Julia

  Hej!
  Jag har en liten fråga, är brunett och vill gärna vara något ljusare till sommaren. Var därför hos frisören som färgade lite i ombre/balayage-stil, hon nyanserade efter blekningen också, men jag kan nu i efterhand ändå tycka att det är lite för varmt och nästan ”rött”. Kan jag göra något åt det? Tänker på inpackning, silverschampo osv? Eller är det att gå och bleka mer som gäller?
  🙂

 2. Elin

  Hej Elin. Jag är en tjej med ett medellångt tunt, fint hår. Jag älskar att ha lockigt hår och har alltid kört med plattång. Men nackdelen är att dem inte är snygga dag nummer två. Rekommenderar du att köpa en riktig locktång eller ska jag fortsätta med min plattång men byta ut produkterna?

  Så tacksam för svar!

 3. Hillevi Vestergaard

  Hej!
  Jag undrar vad du rekommenderar för värmeskydd som även inte är för dyrt?
  Och jag tycker det även är enklast att använda det är sprayform.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"