BlondFöre och efterLångt hårVLOGGAR

Kan inte sluta kolla på mitt hår

Hej underbara ni

Jag vet inte vart jag ska börja men igår fick jag ett sånt lyckorus från himmelen. Jag började morgonen på W Lounge där jag träffade upp underbara Emelie och Louise från Hairtalk. Det var äntligen dags att fixa mitt hår. Som jag skev innan så har jag haft uppsatt och knutar hit och dit för att jag har gått för länge med att sätta om håret. Jag behövde även fixa färgen och bara fräscha upp tanten lite.

Emelie som gör mitt hår färgade en ny bottenfärg, slingade upp hela mina längder så dom blev ljusare och la en beige/kall ton på hela håret.

IMG_8548 IMG_8543

Såhär såg mitt hår ut innan. Jag är så enormt förvånad att mitt egna hår har vuxit så otroligt mycket och är i ett sånt gått skick. Ni som tänker att extensions sliter på håret – HARTALK gör inte det. Snarare tvärtom, håret får vila i fästena och det kan jag personligen känna med mitt hår.

IMG_8598 IMG_8585 IMG_8581

Här är mitt hår efter! Alltså jag orkar inte med mig själv, jag älskar mitt hår. Jag ville ha en kortare längd, ca 10 cm längre än mitt eget. Sen ville jag ha en där beachy-looken, mycket saltvattenspray och fylligt hår. Vi har använt 6 paket, 40 cm med färgerna:20, 613/18 och 25. Vi har även Color Plusat håret för att få en mer kall/beige ton på löshåret.

Visst passar detta mig mycket bättre?

hairtalk

Tusen, tusten tack Hairtalk, Emelie och Louise för ett enastående jobb. Jag är så glad att jag träffat dom och jag är väldigt lycklig just nu. Jag vloggade även under hela dagen så ni kunde hänga med mig (: Här under finner ni videon, jag hoppas ni ska tycka om den.

Kommentarer

 1. Mathilda

  Hej! Jag undrar vad du tycker om Balmain Silk Perfume? Är den så fantastisk som alla säger eller finns det nackdelar med den? Tacksam för svar, grym blogg!

 2. Dorothea

  Alltså hur snyggt var inte ditt hår!! Så otroligt fint! Du passar fantastiskt bra i ditt nya kalla svall! Sen är du ju vacker som en dag även innan! <3 vart har du köpt den snygga tröjan du har på dig?:) Såg så mysig och classy ut! <3

 3. Annika

  Hej, suuperfint ! prinsesshår!
  Snälla, ge mig lite tips. Jag ska till frissan nästa vecka och behöver lite tips och ev bilder. Jag har blonderat långt hår, vill nu tona ner det mörkare, typ bruna slingor, och ombre. Är det snyggast att be om flera olika färger på slingorna och olika tjocka? har du bilder på brunslingat hår från blond? Hur underhållar man med färgbomber när man har olikfärgade slingor?

 4. ErikaJ

  Angående bra frisörer. Vill man ha det bra så får man göra det hos nån lite dyrare. Inte drop-in i ett närmsta centrum. Sorry men enligt mig blir det aldrig bra.
  Jag går hos Pernilla på Björn Axen stockholm men har även gått hos andra på samma salong som är bra. Det blir sällan helt perfekt första gången utan jag tycker det växer fram när man har en dialog. Och sen blir det bättre varje gång.

 5. Jennifer

  Alltså ditt hår, jag dör vad snyggt det blev! Och din hund, vad himla söt 🙂 men jag har en fråga angående hunden. Klarar han sig själv hemma när du jobbar eller har du någon som går ut med honom? Jag har själv börjat fundera på att skaffa hund, men vet inte om jag jobbar för mycket 🙂 vet att det finns hunddagis också, men jag har inget i närheten :/ vill gärna höra hur ni gör med eran hund när ni jobbar! 🙂

  1. Elin Johansson

   Tusen tack fina du 🙂
   Ja men visst är han fin. Ja absolut 🙂
   Torsten är med min pojkvän hela dagarna på kontoret så det är vi väldigt glad för att han får hänga där. Personligen så skulle jag aldrig köpa hund när man känner att tiden inte finns. Det är enormt jobb med hund och vi planerar varje dag så Torsten inte ska vara själv, vi avlöser varandra om Oskar ska på möte så jag kommer hem när han åker. Jag har aldrig tyckt om hunddagis faktiskt men det är ett bra alternativ om det krisar såklart. Det är ett enormt stort beslut så tänk flera gånger innan du bestämmer dig 🙂 Kram Elin

 6. Alice

  Det är lite Carrie över dig, så fint! Det där med att löshår sliter är ju både sanning och myt. Det beror HELT och hållet på VEM som sätter i det och HUR. Folk går och sätter i löshår för 1000 kronor och klagar sedan på att dom har kala fläckar i hårbotten… Haha. Nej usch taskigt, det är upp till oss att utbilda dom att veta bättre men ändå…

  Jättefint Elin, ja det passar dig så himla bra!

  1. Elin Johansson

   Men vilken fin kommentar, tusen tack 🙂
   Ja precis, håller helt med dig. Jag sköter om mitt hår som det vore mitt barn, jag går till proffsen på löshår och tar verkligen hand om håret 🙂
   Kram Elin

 7. Camilla

  Det är ju ganska dumt att rekommendera någon annan än just sin egna frisör eftersom man kan ha hört jättebra om andra, men eftersom man aldrig varit hos dem så vet man ju inte om de faktiskt är så bra heller. Skulle Elin nu rekommendera någon som hon ”hört” är bra och sen går du och klipper dig där och blir besviken, då skulle du garanterat gnälla på Elin för att hon rekommenderat en totalt kass frisör.

 8. Tove

  Wow, SÅHÄR vill jag också se ut. Önskar att jag visste någon i Oslo som är lika duktig som Emelie. Tips mottages gärna!

 9. Ulrika

  Men oj vad var det här för kommentar.. Hon har väl gjort allt hon kan för att få oss att hitta vår egna favorit frisör genom tex de ”uppdrag/tävlingar” hon haft där frisörer fått skicka in bilder på sina hårkreationer, bara att gensvaret från sveriges frisörer kanske inte var så entusiastiskt som man kunde hoppats. Du är en fantastisk förebild Elin, för alla frisörer och även oss som bara är allmänt hår- och skönhetsintresserad! Puss

  1. Elin Johansson

   Ja det var ingen trevlig kommentar direkt :/
   Ja precis, jag har verkligen kämpat i flera år att lyfta andra frisörer och låta dom synas och visa upp sig men intresset av det var inte det jag hoppades på så mer kan jag inte göra 🙁 Men tusen tack för just din kommentar, fler såna som du. Kramar

  1. Elin Johansson

   Ursäkta? Hur ska jag kunna tipsa om någon när jag inte besökt någon att kunna rekommendera? Jag har skrivit mycket fint om Emelie som gör mitt hår för att JAG GÅR SOM KUND HOS HENNE. Riktigt onödig kommentar!

 10. ErikaJ

  Wow. Bästa hittills. Jag gillar ju inte de överdrivet långa Hollywood- håren. Detta ser naturligt ut.

  Och kortare hår passar bättre till ett smalare ansikte. Och tvärtom.

 11. E.

  Hej! Eftersom du är frisör så undrar jag på om du någonsin hört talats om hårbotten som luktar illa även efter man tvättat håret? :/ jag tvättar håret varje dag men mitt hårbotten luktar surt, typ som jäst! :O .. vad ska jag göra? Har provat många olika mjällschampo även Fungoral från Apoteket som tydligen ska döda svamp på hårbotten. Snälla hjälp detta är jätte jobbigt, vill inte tvätta håret varje dag men jag måste för det luktar så illa 🙁

 12. Helen

  Mamma Mia! !
  Fantastiskt duktiga frisörer ni är alla tre.
  Ha ha skulle inte Heller kunna sluta kika i spegeln med det där håret!
  Tur det, tycker redan jag speglar mig för mycket ;P

  Übersnygg!

 13. Christine

  Du är skitsnygg! Och håret; Wow säger jag bara! Längd, färg, fyllighet, allt blev perfekt 🙂
  Och din hund, vilken gosig kille, kan inte han få vara med fler gånger?
  Kram!

 14. Cissi

  Jättefint! Men HELT ärligt så är du finare utan, i mina ögon! Tycker också att du var finare utan läppinjektionerna… Det är inget hat eller nån elak underton utan det är bara min åsikt; du är så himla vacker i dig själv, synd att du inte ser det själv. 🙂

  1. Elin Johansson

   Hej Cissi!
   Jag vet faktiskt inte vad jag ska svara på denna kommentar, ser den inte som hat men det är fortfarande jag. Dom förändringar jag gjort ÄR jag, om jag inte hade gått ut med dessa små justeringar så skulle ingen märka något 🙂 Jag har ett bra självförtroende, alltid haft men det är just därför jag väljer att göra vissa saker. Jag vill förfina och bibehålla det jag redan har. Dessa typer av kommentarer tycker jag är väldigt oklara, ser dom överallt på sociala medier och jag förstår inte syftet med dom? Göra så jag får dåligt samvete? Försöka trycka ner mig? Få mig att ångra några stick i läpparna som går ur efter 2 månader? Tycka att jag är ful nu och finare innan? Jag menar absolut inte att vara negativ men jag tycker det är ett roligt ämne att diskutera och förvånad att dessa typer av kommentarer ”du är ful nu och fin förr” fortfarande existerar 2016? Vad just du vill ha för svar? Jag älskar mitt utseende nu och finner ingen anledning att försvara det 🙂 Kram Elin

 15. Bella

  Vad snyggt!!! Undrar hur man gör för att ha utsläppt hår och inte visa fästena??? Har alltid tofs för vill inte visa mina nailhair fästen. Är rädd det blåser upp eller lägger sig fel så det syns. Är det tupering som gäller?

  1. Elin Johansson

   Hej Bella!
   Tusen tack 🙂
   Vad konstigt det låter? Men då måste fästerna sitta fel eller något måste vara fel. Jag vet inte vad ”NailHair” är för något men jag skulle gå tillbaka till frisören som satt håret och be hon/han fixa så du kan ha utsläppt hår. Kram Elin

 16. Eva

  Toksnyggt!!! Men hur GÖR du för att inte hairtalkfästena ska synas när du sätter knut? Jag har verkligen försökt men tycker de syns ändå…. Kanske har jag så himla lite hår vad vet jag men tips mottages 🙂 🙂

  Tack för en trevlig blogg förresten, hittade till dig för några veckor sedan först och shit vad mycket bra tips o kul prylar o hårstylish 🙂

 17. Annie

  Lätt det snyggaste du någonsin gjort med ditt hår! Sjukt naturligt resultat, ser verkligen ut som ditt eget fast litet grymmare liksom!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"