BlondFöre och efterHårförlängning och löshårVLOGGAR

En vanlig dag med regn, löshår och träning

Hej vänner! 

Hur mår ni? Som jag skrev i veckan så har jag mycket produkter som jag testat som jag vill visa er men jag har knappt varit hemma och hunnit sitta ner och jobba men helgen kommer bli så rolig att få visa er alla nyheter. Men jag fick feeling att vlogga igår så det bjuder jag på idag. Jag gjorde två magiska Hairtalk makeovers och hade klippningar på eftermiddagen. Sedan sprang jag till Emelie (min PT) och tränade ett pass med henne. Vädret var så deprimerade och regnet bara öste ner och det gjorde mig så deppig. Men efter jag och Emelie tog efterbilder på min utveckling så blev jag väldigt glad. Efter bara fyra månader så mår jag så mycket bättre, jag kan jobba i samma tempo (om inte mer) men det påverkar inte min kropp negativt.

Jag hoppas ni tycker om denna vlogg och kommentera gärna vad ni tycker. Ni får njuta lite av fina bilder på Ronja här nedan och jag ska bege mig till jobbet för en galen dag. PUSS PÅ ER!

IMG_8707 IMG_8709

Här har vi underbara Ronja som fick en ny makeover (: Jag kommer visa er fler före/efterbilder i helgen och berätta hur enkelt det är att få ett tjockare framparti och förbättra det du redan har.

Kommentarer

 1. Josefin

  Hej! Tack för en fin blogg. Jag blir verkligen inspirerad av dig och dina inlägg och grundläggande beskrivning av HairTalk har gjort att jag beställt tid hos min frisör att sätta i hairtalk. Hoppas du ser denna kommentar trots att den är på ett äldre inlägg. Jag är supernyfiken på att få ”tjockare framparti och förbättra det man redan har” 😀 Du skrev att du skulle visa fler bilder och så men det kom inga.. Keep up the good work. Du är grym! Kram J.

 2. Emilia

  Hej Elin! Jag behöver dina tips och råd om mitt hår. Så här är det: jag är i grunden blond, men färgade håret mörkbrunt för ca 2-3 år sedan. Efter att ha färgat brunt några gånger har mitt hår nu blivit jättevarmt i tonen (avfärgade hos frisör en gång för typ 1.5 år sedan och då var håret nästan orange). Jag vill nu bli något ljusare, ungefär i stil med en färg du gjorde i februari, du la upp den på instagram 13februari, mocca bronde. Jag visade bilden för frisören men när han sköljde ur färgen tyckte han att mitt hår skimrade lite åt det gröna hållet, och la då i nån typ av guldig toning, vilket resulterade i att mitt hår blev ljusare, men ännu varmare, nästan gulaktigt på de ljusa partierna. Jag förstår att det kanske är svårt att få en kall ton i mitt hår utan att det blir grönt, eftersom det är så varmt, men jag trivs verkligen verkligen inte i så här varm ton i håret som det är just nu!! Känner mig så ful. Har du några tips på vad man kan göra / vad jag kan säga till frisören? Tar studenten i juni och börjar få panik.. Är jättetacksam för svar!!!

 3. Helen

  Kul med vlogg! !
  Tänkt inte på spegel, den skrocken går låååångt tillbaka och varför man sa att man skulle få 7 års olycka berodde på att speglarna förr i tiden var så dyra att personen som haft sönder spegeln fick leva på knappa pengar för att spara till en ny, vilket kunde ta upp till sju år eller hur många år det nu va 🙂
  Inte riktigt samma idag 😉 så jag är övertygad att du kommer fortsätta vara framgångsrik och lycklig 🙂

 4. Matilda

  Hej finaste Elin! Jag satte in 40 cm hairtalk för ca 1 månad sedan. Jag använder deras shampo och balsam. Jag har aldrig haft så torr hårbotten som nu och deras hårolja fungerar inte så värst bra. Skulle verkligen behöva något annat. Men man känner sig så låst vi deras produkte, i och med garantin osv. Hur gör du? Ditt hår/löshår ser så jäkla fint och fräsht ut hela tiden. DU ÄR GOALS vackra människa!

 5. Linnea

  Elin, jag är så ledsen över mitt hår. I höstas började jag sätta i löshår med keratin för första gången, jag gick till en salong som jag hittade på instagram och som hade bra recensioner. När jag satte i löshåret så gjorde det så ont att jag grät, men jag tänkte att ”det är väl normalt, vill man vara fin så får man lida pin” osv. Håret var fint, det höll i tre månader. Sen när de skulle ta ut det så SLET de ut slingorna. Jag hade hört från min kusin som är frisör att man skulle använda en vätska, men jag tänkte att jag säkert hade hört fel. Återigen så grät jag och när de färgade (en praktikant fick färga mitt hår) så trodde jag att min hårbotten skulle brinna upp. När de sen satte i håret så trodde jag att jag skulle svimma och den här gången kunde de bara sätta i 100 slingor för jag hade tappat så mycket hår när de slet ut det gamla.

  Nästa gång så gick jag till en tjej jag hittade på blocket, för jag hade nyss hoppat av skolan och hade inte så mycket pengar, men hon hade bra recensioner (har nu lärt mig att man INTE kan lita på sånt…) och hon lärde mig att man skulle ta ut keratinvax med en vätska, så jag tappade inget hår. Men nackdelen den här gången var att hon satte i för många slingor (150 stycken) i mitt väldigt tunna, skandinaviska hår, och nu har jag knappt något överhår kvar att styla. Jag tappar också hår från mina extensions HELA tiden och det är så otroligt slitet! När jag sitter på kontoret så ramlar det ner hår på tangentbordet, det ligger hår över hela min lägenhet och jag känner mig så ful. Använder oljor, värmeskydd och dyrt schampo och balsam men det är bara katastrof allting. Jag är jätteful i kort hår och vet inte vad jag ska göra, jag har praktiklön och har knappt råd att äta nudlar. Jag känner mig ful och risig. Och jag vill bara varna folk för att gå till folk ni hittar på blocket, eller om det gör ont, säg till. Kan man rädda mitt hår? Finns det någon mirakelprodukt?

  Kram. <3

 6. Malin

  Hade varit så kul att se hur du har ändrat i kroppen efter dess månader med träning och bra kost. Men jag förstår dig om du inte vill, det är privat! Hade varit intressant om du hade velat skriva ut hur du har ändrat med kost och vilka förändringar du har gjort, vilket upplägg osv. Vill bara säga fortsätt, GO GIRL! Bra kämpat, fortsätt så och må bra – du bara glänser och ser ut att må hur bra som helst. Puss o Kram!

 7. Emma

  Hej Elin! Jag vill så gärna sätta i hairtalk, det vore en dröm att kunna få just detta håret på bilden. Nu bor jag i en liten by på landet där inte hairtalk har kommit hit ännu. Jag åker gärna till Stockholm för att kunna sätta i detta hår. Kan du rekommendera en bra salong till mig som håller på med hairtalk? Tack för bästa bloggen. Kram

 8. Mathilda

  Superrolig och bra vlogg!
  Jag kände att du påminde om nån hela tiden. Sen kom jag på det Kloe Kardashian! ☺

  Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"