BlondFöre och efterHårfärg

Sombre skakar om våren

Hej vänner! 

Ni som följer mig på Instagram (StyleElin) vet att det är en hårfärg som yrar runt mest nu bland mina kunder – SOMBRE (en soft ombre). Oftast har mina kunder på hösten blivit mörkare ombre med beigea/mocca blonda toner på längderna och sedan fräschat upp det efter jul. Sen nu, maj/juni så tänds en lampa på mina kunder så som en ”the sims gubbe” när våren börjar närma sig. Nu vill kunderna ha samma teknik men en lite ljusare bottenfärg, ljusare och kallare längder. Otippat va? 

sombre

Jag älskar denna hårfärg för att den går aldrig ur tiden och den går att variera till oändlighet. Kalla, guldiga, beiga eller vita längder – det spelar ingen roll utan man kan skräddasy hårfärgen helt efter tycke och smak. Det bästa är att man behöver inte känna paniken att klara sig över sommaren utan man har kvar sin bottenfärg men övergången och längderna varierar i ljushetläge.

blending

Är en Sombre det nya ”ljusa slingor till sommaren?” (:

Kommentarer

 1. Josse

  Hej. Hoppas du mår bra Elin. Vill börja med att tacka för din fina blogg. Har följt dig länge och tycker du är helt underbar.

  Min fråga: jag är blond, och har gjort slingor kanske 1-2 gånger per år för att få lite färg antingen ljust infrö sommaren eller lite mörkare till hösten. Jag gick för några dagar sedan och skulle slinga min trötta botten lite ljusare och blev liksom gul med orangea inslag. Det ser inte bra ut alls. Har du något mirakeltips som man kan köra med för att nyansera ut det där på något vis. Jag vill ändå inte för mycket åt det kalla hållet utan tycker om att ha rätt varm blond ton, lite bärnstens nyanser. Det blev väldigt fel och man känner sig ju väldigt ful när håret inte känns okej.

  Hjärtliga Hälsningar,
  J.

 2. Josefin

  Så snyggt! Finns det någon minimi-längd som behövs för att göra detta? Mitt hår är strax över axlarna. Ska givetvis konsultera min frisör men ändå nyfiken på vad du säger 🙂
  Tack för en bra blogg!

 3. Malin

  Hej!

  Jag var hos en frisör igår och färgade längderna (har så pass långt hår att det täcker brösten) ljusare men idag ser jag att underhåret bara är blonderat ca halvvägs jämfört med resten av håret. Det är alltså mycket som inte är blekt där och om jag drar fram allt hår syns detta tydligt. Du som är kunnig frisör, skulle du säga att detta är en miss eller är det något jag ska se som ”rätt”? Är kluven :/

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"