BlondFöre och efter

Hårfärg gör en lycklig… en smula i alla fall

Hej mina underbara, fantastiska följare! 

Jag saknar verkligen er. Först och främst så måste jag säga ett enormt TACK till alla er som tagit er tid att skiva en kommentar, att just DU delade med dig av din sorg eller bara ni som ger mig så mycket kärlek och stöttning. Jag trodde aldrig att jag skulle få denna respons, jag känner mig lyckligt lottad att ha er i mitt liv. Att få känna den enorma stöttning från er, vänner, bekanta och familj gör mig väldigt lugn, varm och enormt tacksam.

Jag ville bara titta in och säga det till er, jag har läst varje kommentar och gråtit floder. Men idag jobbade jag på salongen och även fast det är väldigt svårt att fokusera på människan i stolen och samtidigt hålla den standard på mina jobb så kände jag att mitt jobb kommer rädda mig ur mycket. Jag älskar att färga hår, helt sjukt men fan vad det gör mig lycklig!

IMG_8929

Kom ni ihåg att jag släppte 5 tider för nykunder i vintras? Idag kom den första nykunden och gud vad roligt det var att ha en främmande person i min stol. Även fast jag inte är på topp psykiskt så kände jag så mycket för denna tjej. En så söt norrlandstjej med så mycket humor och ett jättefint hår som jag fick sätta tänderna i. Dock så glömde jag förebilden (surrig) men såhär blev etterbilden i alla fall. En Sombre alá Elin (:

IMG_8928-2

Haha, standard mig… Kladdar blekning på kappan (: Någon annan frisör som känner igen sig? Är ni också kladdisar?

Kommentarer

  1. Julia Wester

    Alltså ALL JÄKLA KÄRLEK som finns till dig!! Förstår inte hur man kan göra illa en sån fin människa som dig. Jag vet hur otrohet känns, har dock aldrig varit i den jobbiga situationen som du har, men jag har fått smaka en bit av otrohet eftersom att mitt ex var besatt av andra tjejer. Jag dög till alla ligga med. Men men.. Livet går vidare, det gör det. Hoppas du sätter dig själv i fokus nu och gör det DU mår bra av. Fick verkligen tårar när jag såg din video. All styrka till dig! <3

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"