Arkiv

Livet är lite kaos

Hej mina underbara följare!

Hoppas ni mår bra. Jag struntar inte i er men jag har lite problem med kärlekslivet… Mitt liv har vänts upp och ner och det är väldigt jobbigt just nu. Jag brukar inte vara privat men eftersom ni är en sån stor del av mitt liv och den delen jag lägger mest tid på så känner jag att jag vill säga till er hur det ligger till. Det är viktigt att veta att allt man ser på sociala medier inte är guld och gröna skogar hela tiden och att inte glömma att vi är människor med problem. Jag fick reda på i förrgår att den kille jag levt med i 5 år intresseras av andra tjejer och har gjort mig väldigt illa bakom min rygg. Det är den värsta känslan när man älskar en människa så mycket och har planerat en framtid med totalt förnedrar en. Allt är upp och ner och vet inte riktigt hur det kommer bli men tills dess så vet ni att bloggen och sociala medier inte kommer uppdateras som vanligt, jag hoppas ni har förståelse och har ni några egna erfarenheter så dela gärna med er. Det är så svårt att gå igenom detta.

Jag är en väldigt stark person och vill verkligen inte visa mig svag men när det handlar om kärlek så gör det så ont!

p

Kommentarer

 1. Emma

  Du är så himla fin och värd det bästa! Skönt att denna människa är ute ur ditt liv så att du kan få leva det på bästa möjliga sätt. Kramar, tänker på dig<3

 2. Lina

  Elin, du är en så fruktansvärt fin person. Vill skicka dig så många styrkekramar jag kan. Sånt här är verkligen tufft. När man har älskat någon under såpass lång tid…
  Otrohet är för mig som för många andra det vidrigaste som finns! Var inte rädd för att gråta, gråta är bra ibland. Man behöver va ledsen ibland för att sedan va glad. Hitta på saker med vänner och familj som får dig att tänka på annat. Var sysselsatt!!
  Det kan även vara bra att radera honom från sociala medier ett tag… Kan låta konstigt men att inte behöva se honom i Facebook-flödet gör att du så småningom glömmer honom. Finns självklart andra sätt också!

  Du klarar detta. Blicka framåt och fortsätt kämpa. Du är stark <3

 3. Kiko

  Hej 🙂 jag beklagar verkligen att du ska gå igenom detta, det har hänt mig också ..en sak mamma sa till mig som jag verkligen tog med mig under min läkningsproces , att det är aldrig fel på oss som blir bedragna , och det handlar inte alls om hur vi ser ut, även om ens självförtroende når botten !!man känner sig otillräcklig på alla sätt , men mamma sa , kom ihåg alla dom vackra artisterna som vi tycker är perfekta , dom har också gått igenom detta , så utseende elr personlighet har inte med detta att göra , det är fel på personen som är otrogen , inte tvärtom … Det hjälpte mig mycket att inte klandra mig själv , hoppas det hjälper dig med!! Mamma sa också att man ska gråta som om personen har gått bort sörja ordentlig , för att man har verkligen förlorat den personen man litade så mycket på , ens bästa vän , hen kommer aldrig kommer tillbaka.
  Men en sak är jag säker på det kommer att bli bättre jag lovar dig, även om det inte känns så ! Gråt gråt gråt gråt så mycket du kan !! Få ut alla tårar och när du är färdig ska du aldrig gråta för samma anledning igen!!
  Idag har jag och min pojkvän varit tillsammans i 9 år ! Vi väntar vår första bebis! Vi är så lyckliga han älskar mig så mycket och jag vet om det , jag känner det , jag ser det, och det är samma kille som sårade mig så otroligt, det går att ordna om man vill , om man har tålamod kärlek för varandra o respekt ..med mycket jobb och tid tid tid tid går det …tiden läker alla sår , idag känns det som om det aldrig hände och jag litar på honom 99% det kmr nog aldrig va 100% igen men 99% är rätt bra ! Tror att efter det han gjorde så hade det aldrig varit 100% med någon kille oavsett !
  Det är en lång väg att förlåta honom och börja om på nytt , minst lika lång att ge honom en ny chans !
  Så följ ditt hjärta o MAGKÄNSLA , är han värd det !
  Lycka till !! Du kommer kolla tillbaka om några år o bara tänka pssss !! Orelevant !!!
  Ps man är inte svag om man är ledsen !! Det är ok att vara ledsen !

 4. Stine

  Kära Elin! Ville bara skicka dig kramar och säga att jag verkligen vet att du kommer klara av detta och få det så mycket bättre utan honom för du förtjänar det bästa! Läsar din blogg varje dag och lider verkligen med dig! Du är fantastisk! Kämpa på!!
  Styrkekramar från Stine

 5. Li

  Jag brukar nästan aldrig kommentera bloggar, men jag kände att det behövdes här efter att jag såg det klippet du la upp. Du är så stark Elin. Jag känner inte dig, men det märks på dig att du är jätte stark. Det syns att du är en kämpe, en krigare. Du kommer ta dig igenom detta, men detta är tufft, det är det verkligen. Jag ser att många andra här kommenterar att de har varit med om liknande saker, men detta är din pärs. Ingen kan riktigt sätta sig in den situationen än du. Jag hoppas verkligen att det går någorlunda smärtfritt fram, så smärtfritt som det kan gå så du kan bli fri ifrån detta hemska och bygga upp något nytt. När jag såg klippet märkte jag att du sa att du vill ”lägga locket på” och jag förstår vad du menar. Men tillåt dig att känna, tillåt dig att sörja detta, för det gör man oavsett vad som har hänt i efterhand. Tillåt dig att känna allt, för det är helt okej. Det betyder inte att man är svag, utan att man helt enkelt är människa.
  För övrigt har du All rätt att berätta sanningen. Sanningen är inte ett brott. Detta är din blogg, detta är ditt liv.
  Stå på dig tjejen, du är inte ensam, vi är många här som stöttar dig.

 6. Ida

  Hej Elin.
  Jag är ung och kanske på ett sätt dum. Killen jag älskade mer än allt annat, han jag skulle gå över berg för att göra lycklig svek mig på det värsta sättet. Han hade under ungefär en månads tid av vårt förhållande varit otrogen med en av mina tjejkompisar. När han tillslut inte klara av det längre gjorde han slut, men han berättade aldrig sanningen. Han fick mig att tro i tre månaders tid att allt var mitt fel. Att det var att han inte orkade vara mer med mig sa han. Jag kanske hade för mycket känslor, för mycket energi, för mycket allt. Han orkade bara inte.
  Men när jag sen får ett samtal om vad som hade hänt och pågått rasade hela min värld ihop.
  Det kändes som mitt hjärta som redan var krossat och äntligen höll på att läka efter 3 månader, slets ut igen och stampades på tusen gånger om.
  Jag fick inte ens ett förlåt. Jag fick inte ens en blick. Jag fick inte ens skrika på honom. Jag fick inte ens ett samtal, ingenting.
  Inget förlåt av varken min föredetta vän eller av han, killen som jag avgudade.
  När dom går förbi mig i skolan kollar dom inte ens på mig, som om det vore jag som var äcklig. Som om det vore jag som hade gjort fel.

  Men nu har de gått ett tag och jag har insett att det inte är mitt fel. Det är han som förlorar någon som älskade han, och det är hon som förlorar en trogen vän. Det är inte min förlust. Och det är inte heller din förlust. Även om jag och han hade planerat att vi skulle sitta på vår veranda i framtiden och diskutera våra unga dagar så blev det inte så. Och även om du trodde de skulle vara han och du, så blev det inte så.
  Livet tar vändning oerhört snabbt, och jag vet att det du går igenom det som kan vara de tuffaste en människa kan gå igenom. För jag har varit där. Men idag kan jag stolt säga att jag klarade det.
  För idag är jag starkare än någonsin.
  Och det har jag ändå han att tacka. Även fast han krossade mig som person, kunde jag bygga upp mig själv till personen jag ville vara och bli. En starkare, gladare, och självsäkrare Ida.

  Håll ut Elin. Även om det suger nu, så kommer det bli lättare. Jag lovar. Jag önskade att någon skulle säga det till mig, så nu säger jag det till dig. Håll ut

 7. Elin

  Jag går igenom samma hjärtekrossande som du. Han är min första kärlek och vi hållit ihop över ett är fast det varit så svajigt och bråkigt har jag trott att kärleken skulle hålla föralltid ändå.. Kag har inte blivit behandlad bra i förhållandet och inte blivit behandlad som om man är älskad av sin pojkvän. Tillslut fick jag nog. Men även fast jag är helt förkrossad så verkar allt vara sä lätt för han och inte är nå ledsen. Kärleken gör så fruktansvärt ont, speciellt när man själv älskade personen

 8. Jessica

  ❤️❤️❤️ Hoppas att du mår bättre snart igen❤️❤️❤️ Kram
  Vilken hemsk människa ditt ex verkar vara.

 9. Hannah

  Miljoner styrkekramar till dig Elin, du förtjänar såå mycket bättre!

  Min pappa gick hastigt bort för några år sedan, min dåvarande pojkvän valde då att vara otrogen mot mig med min chef!! i MIN lägenheten när jag var hemma för min pappas begravning. Jag trodde aldrig jag skulle kunna börja leva igen efter allt som hände där. Sa upp mig från jobbet direkt, flyttade till en ny stad och startade eget. Nu är jag min egna chef och bor tillsammans med världens bästa kille! Du kommer bli så jävla stark efter det här, lev nu livet i sommar, umgås med alla dina härliga vänner som enbart ger dig en massa skön energi!

  Tack för en fantastisk blogg, massa kramar!

 10. ErikaJ

  En bekant var med om nåt liknande. Dessvärre var hon gravid i typ sjätte månaden när hon upptäckte att hennes helylle till sambo var otrogen och dessutom troligtvis påverkad av droger. Och som i ditt fall: han skyllde allt på henne. Hon som tvingat honom att skaffa barn och han erkände aldrig otroheten heller. Det är som om de skäms så mycket att de inte vill erkänna vad de gjort för sig själva.

 11. S

  Han är ett svin och inget annat!
  Om det finns nåååågot ljust i det här, så är det väl (förlåt om det låter elakt, men från min sida känns det som något bra) att du faktiskt såg det med egna ögon, du behöver ju aldrig tvivla på att du gjort fel!
  Själv hade jag en dålig känsla i flera veckor, men försökte tänka att jag var paranoid. lång historia kort, vi började bråka för han helt plötsligt fick för sig att jag var otrogen ( har aldrig varit skulle aldrig vara) jag fick en jävla massa skit, han fick mig att be om förlåtelse men han kunde inte lita på mig. Vi gjorde slut, nån vecka senare la han upp en bild till hans nya tjej med kommentaren om hur han mött sin älskling ett visst datum. Ops, det datumet var visst långt innan vi gjort slut och då han ”älskade mig”.

 12. F

  Styrkekramar till dig! Har själv varit igenom samma sak och vet hur svårt det är. Du verkar så sjukt fin så du förtjänar verkligen någon som uppskattar dig för den fantastiska människa du är! Kramar ❤️

 13. Malin

  Jag hann precis se videon innan inlägget togs bort och min kommentar kom förmodligen inte fram 🙁
  Orkar inte skriva om allt men jag hoppas att allt är bra med dig med tanke på att inlägget är borta igen.

  Stor kram, du klarar detta <3

 14. C

  Hej Elin
  Jag brukar aldrig skriva kommentarer men nu vill jag verkligen skriva till dig. Jag var med om en liknande situation för ca 10månader sedan. Det absolut värsta som någonsin hänt mig och sämre har jag aldrig mått. Men, klyshigt värre, det blir bättre! Det är fruktansvärt tungt i början, det är fortfarande jobbigt ibland. Men det är okej, det får banne mig vara jobbigt! Man har all rätt i världen att vara arg, ledsen, deprimerad och ångestfylld så lång tid som det tar att läka! Och jag vill bara säga till dig hur otroligt stark du är!! Du är stark som lämnar honom trots att du har känslor för honom. Du är stark som står upp för dig själv! Du är stark som vågar dela med dig! Han är den som är förnedrad, du har ingenting att skämmas över.

  En sista sak, att gå i terapi är det bästa val jag gjort. Att få bearbeta händelsen för att förhindra att man hamnar i samma situation igen.

  All lycka till dig!

 15. A

  Stackars dig, vackraste Elin:( tårarna trillar fast jag inte känner dig mer än genom din blogg här, men det säger ändå så mycket om vilken fin person du är!

  Jag har själv gått igenom att bli bedragen. Och ”dumpad” av någon som jag har barn med, vilket är väldigt svårt, då det är svårt att gå vidare när man måste ha ständig kontakt också. Det gör väldigt ont i början men sedan kommer det bli bättre, försök härda ut och gör inte samma misstag som jag gjorde, utan skaffa barn med någon som du verkligen verkligen kan försäkra dig om är empatisk och ärlig, älskar dig mer än något annat! Att någon är empatisk och ärlig är faktiskt viktigare än något annat hos en partner.
  Sedan ska man nog vara uppmärksam på om ens partner tävlar mot en, ser en lite som en konkurrent, än att man är ett team. Tyvärr upptäckte jag alldeles försent hur han såg på oss och andra negativa sidor.

  Du är ung och vacker! – männen måste stå på kö! Någon sa att
  ”Den viktigaste relationen är den man har till sig själv”
  Man ska kanske inte bli så beroende av en man?
  Jag är kanske bara gammal och bitter som resonerar så här.
  Önskar jag kunde komma med bättre råd:(
  Jag hoppas innerligt att du träffar rätt person som du så småningom kan bilda familj med, om det är det du vill. En man du kan känna tillit till. Tillit är så viktigt.
  Du förtjänar all lycka i världen och det allra bästa- Glöm inte det!
  Och jag hoppas din familj och vänner hjälper dig genom detta!
  Slösa inte energi och tid på människor som gjort dig illa eller sprider negativ energi, ge dom inte det! Du och ditt liv är för värdefullt för det!
  Ägna din dyrbara tid åt det som får dig att må bra, är mitt råd! Många många tröstkramar från mig!

 16. Silvia

  Gör ont att läsa hur många som vart med i liknande situationer, kan inte ens föreställa mig smärtan ni gått / går igenom. All kärlek till er!
  Blev så ledsen när jag läste vad som hänt och då känner vi inte ens varandra, var rädd om dig Elin! Du verkar vara en fantastisk människa på både utsida och insida.
  Mensig och blödig och känner att spara alla blodiga tamponger för att sen bombardera svinet med är en bra plan.

 17. Ellenor

  Hej Elin!
  Jag vill bara säga att DU ÄR VÄRD BÄTTRE! Du har vuxit som människa och du blir bara bättre och bättre som frisör och ditt företag växer. Du växer så mycket starkare och fortare än ditt nuvarande ex. Han hade inte någon rätt alls att vara otrogen och behandla dig så illa. Hur jobbigt, kämpigt eller dåligt man har det i sitt förhållande så har man ingen rätt över huvudtaget att göra en sån sak. Det är han som förlorade på det här och han är inte alls värd dig. Du är så så så mycket bättre än att leva med en sån människa. Jag vet att det är hemskt svårt att tänka att det kommer bli bättre, MEN DET KOMMER BLI BÄTTRE! Och du kommer hitta någon som beundrar och står bakom dig i alla väder och som njuter av att se dig briljera! Du vet vad du är bra på och du är helt otrolig. Jag vet vad du går igenom och alla som läser din blogg står bakom dig! Och tjejen han var otrogen med är smuts. Och dom passar ju då perfekt ihop för ingen är värd din tid eller ens en tanke.
  Allt kommer lösa sig och du är otrolig! Va stark!
  Kram kram kram!

  // Ellenor

 18. Malin

  Nico: Helene delade bara med sig av sin erfarenhet av otrohet och hur hon hanterat det. Hon påstod varken att den var lik Elins eller att den skulle hjälpa henne. Ibland kanske man bara vill dela med sig, tror knappast Elin tar illa upp eller tycker att alla som kommenterar hennes inlägg måste ha hjälpande råd att ge för att få vara med.

 19. nico

  Kan ju alltid hoppas att Anna Wallin s man Andreas får veta vilken typ av människa han är gift med, fy fn 🙁

 20. Nico

  Helene – Förstår inte riktigt hur du menar att ditt inlägg ska hjälpa eller peppa Elin. Du hade varit gift i 26 år och han berättade det själv för att, som du skriver, göra allt bra igen. Elin har varit tillsammans med en skitstövel i 5 år som uppenbarligen inte hade för avsikt att detta skulle avslöjas. Hon hade antagligen fortsatt 5 år till med en kille som varit otrogen mot henne gång på gång. Så grattis att du och din man tagit er igenom er kris men som sagt, hur hjälper det Elin att gå vidare?

 21. Helene

  Vi hade varit gifta i 26 år när jag drabbades av detta, jag valde att jobba med vårt äktenskap och är idag glad för det. Det är 2 år sedan och såklart är såret kvar och smärtan när jag tänker på det men samtidigt, vi hade så mycket att förlora, all historia vi har. Nu ångrade han sig och det var han som berättade för mig innan jag misstänkte något. Han står för det och ville att allt skulle bli bra. några år av hårt arbete, tårar och tvivel har det varit men idag är jag så lycklig jag kan bli, såklart hade jag velat vara utan den här erfarenheten men den bär jag med mig oavsett om jag lever ensam eller med min man. Vi har tagit oss igenom det värsta och nu har vi förnyat våra äktenskapslöften och mår idag bra. Tiden gör att minnena bleknar men som sagt, visst smärtar det när jag ser tillbaka men det får jag nog leva med.
  Lycka till och kram!!

 22. Tess

  Har också varit med om en liknande grej. Idag tackar jag min lyckliga stjärna att det inte blev jag och han! Ett krossat hjärta är väldigt tungt att gå igenom, men jag tror det väntar nånting ännu bättre i framtiden för dig ☀️ Idag ser jag tillbaka med tacksamhet på att det blev som det blev – tack vare det har jag träffat min soul-mate & vi har två underbara kids ihop!

  All kärlek till dig ❤️

 23. Anna

  Hej Elin. ord saknas för att beskriva vad man känner när man går igenom det du nu går igenom. Hoppas du tar dig tid med dina känslor och bearbetar dem i lungn och ro. Att du tillåter dig att känna precis vad du känner! det är viktigt för sorgearbetet. För det är en sorg att förlora någon man älskar, hur sviniga dom än må vara. Men du kommer kunna hålla ditt huvud högt! Han kommer alltid vara den sviniga killen som bedrog sin fina flickvän. Han kommer känna skam när han tänker tillbaka på vad han gjort mot dig! Och skam är en fruktansvärd börda att bära. Så håll ut fina Elin!

 24. Annika

  Fina rara Elin! Usch. Lider med dig, fast jag inte alls känner dig trillade mina tårar när jag läste. Livet är förjävligt ibland, tunga dagar och nätter. Bara att ta en stund i taget. Tillåt dig att vara förkrossad arg och stressa inte i sorgen. Om jag får lov att skoja lite kom jag just på ett skitdåligt skämt för att försöka få dig le för nån sekund -Låt den här tiden i ditt liv vara en ombre- dov och mörk högst upp- men ljusare och mildare för varje cm 🙂
  Ljusare tid kommer

 25. Kristin

  Det är så fruktansvärt hemskt, det du har råkat ut för! Men jag lovar dig att du kommer att bli ännu starkare och du kommer att växa som människa, med den här erfarenheten. Nu ska du bara pyssla om dig själv på bästa sätt.

  En sak har jag lärt mig, stänger man en dörr öppnas alltid en ny, och bakom den dörren kan det mest fantastiska finnas som du inte ens trodde var möjligt. Sköt om dig! Stor bamsekram

 26. Beatrice

  Hej Elin! Jag förstår att det är tufft nu, så jag skulle bara vilja skicka massor av kärlek och tankar till dig. Du är bäst! Du kommer klara av det här oavsett vilka beslut du tar! Vi finns här för dig! Massor med kramar! ❤️❤️

 27. Elin

  Instämmer med
  Tidigare! Fruktansvärt hur man som gift och 2barns mor kan utsätta sin man, sina barn och en annan tjej för detta. Vidrigt!

 28. Åsa

  Fina Elin! Skickar styrkekramar till dig! Du är värd en såååå mkt bättre kille! Vet inte vad jag ska säga som du vill göra nu mitt i allt hemskt. MEN det kommer att bli bättre och inte bara bättre.. Du kommer gå stark från honom, tro nu på dig så som vi läsare gör. Var ledsen och gör det du mår bäst av nu. Vi finns och väntar på dig:))) KRAMAR

 29. Madelene

  Vilken vidrig människa!! Men det var det bästa som kunde hända dig så du inte ödslat 5 år till på en person som inte är värd din kärlek! Otrohet är bland det värsta en människa kan vara med om, men det är betydligt enklare att komma över någon när man är förbannad (så funkar jag själv iallafall). Mitt bästa tips är att umgås med människor som faktiskt förtjänar din tid och kärlek och lyssna på musik som ger pepp och powerkänsla! Själv älskar jag en gammal låt med Pink – ”so what”. Lyssna på den och ta verkligen åt dig i refrängen: ”i’m still a rockstar!” Kram på dig!

 30. Lovisa

  Åhhh Elin vilken prövning… MEN man lär sig så himla mycket genom att ta sig igenom detta – och man växer dessutom som person !!! Det kanske man inte tror/märker av i början, men oavsett vilket val du tar från nu så kommer du att titta tillbaka om några månader och tänka ”WOW, om inte detta hade hänt så hade jag inte varit här och här idag..” Tro mig !!

  Kom ihåg att lyssna på din inre känsla och vad du verkligen vill, för vad än alla andra än rekommenderar så kan de ha svårt att sätta sig in i det hela, även om de varit med om liknande situationer själva.
  Men det är också viktigt att både tänka, reflektera och känna efter – så att man inte låter sina känslor dra iväg med än helt heller.

  Massvis med styrkekramar till dig!!!!

 31. Hannah

  Vet inte om någon sagt eller skrivit det som jag tänker på, men du har helt enkelt blivit för bra för honom. Vissa killar klarar inte utav det. Ditt företag går hur bra som helst, du har börjat ett nytt liv med träning/kost och du ser bättre ut än någonsin. Kanske inte gått lika bra för honom, utan han vill känna sig som den starka. Men de han gjort nu är ju absolut det värsta/svagaste man kan göra. Vet precis vad du går igenom och hoppas att du aldrig mer ger honom en chans. Såna som han kommer sitta ensamma och bittra när dom är 40 år. Medans du lever ditt liv med ärliga människor som uppskattar ens framgångar 🙂 ♡

 32. Johanna

  Fina Elin! En sån skitstövel rent ut sagt…. Gråt och var ledsen men fundera inte en sekund på vad du kunde ha gjort annorlunda. Det kommer att lätta och du kommer att hitta kärleken igen. Lovar.
  Stor kram

 33. Nia

  Ligga med en upptagen kille? Okej, jag är inte okej med det och skulle bli asförbannad om en kompis gjorde det, men alltså människor blir kära, bortförklarar det mentalt (spec om man inte är vänner), it happens.
  Men att en person som man bor ihop med, som man ser varje dag, som man har ett liv med, som man ser en framtid med, att en sådan person gör en sådan här sak till att börja med är hjärtekrossande. Att personen i fråga sedan blåljuger dig i ansiktet trots att sanningen kommit fram och sedan ger dig hopp för att slutligen ge det värsta slaget av alla?
  Nä, vet du vad.
  Spelar ingen roll om ni ”kommer över det”, om du förlåter honom, om allt är bra sedan.
  Att han gjorde en sådan här sak till att börja med kommer ingen som tycker om dig att förlåta, någonsin, och det får han fan leva med. Han är kille så kommer definitivt bli ursäktad i patriarkatet, men hoppas att alla framtida ev. flickvänner googlar honom och att det kommer fram vilket svin han har varit.
  Önskar dig all lycka i världen, Elin, du som jobbar så hårt och verkar så dedikerad till människor och att göra rätt för sig.
  Kramar.

 34. Nea

  Ville bara säga att jag är så tacksam för att din blogg finns! Du har verkligen otroligt mycket passion för det du gör! Kram

 35. Anne

  Inte bara han som betett sig som ett stort jäkla svin. Vad är det för tjej/tjejer som går och lägger sig med en upptagen kille? Fy fasen helt enkelt.

  Skickar dig en stor kram.

 36. Julia

  Åh Elin, du är värd så mycket mer!! Jag kan inte föreställa mig den smärta och panik du måste känna… Du är stark och kommer ta dig genom detta, det bästa i livet har inte hänt än! Supermånga kramar, du kommer klara dig genom detta.

 37. Louice

  Fina fina du!! Jag blir så ledsen av att höra att en sådan underbar människa som du fått råka ut för detta fruktansvärda!! Jag förstår inte hur man kan göra så mot någon som litar på en till fullo!
  Massa massa styrkekramar och känn inte att du måste göra en massa inlägg utan låt det får ta den tid det tar!!

  Många kärleksfulla kramar till dig ♡♡♡

 38. Angelica Kucera

  Hej här också Elin (skev på instagram också)! Dock berättade jag inte min historia där. Innan jag träffade min nuvarande pojkvän var jag tillsammans med en kille som var otrogen mot mig två gånger. Den första gången var han otrogen på en fest med en gemensam bekant samtidigt som jag var där, kom på dem i badrummet! Jag var ung och superkär och vi lämnade detta bakom oss, ett halvår senare ligger han med en annan tjej. Nu i efterhand undrar jag varför jag stannade kvar så länge och mådde så dåligt. Men jag tog lärdom av detta, lämnade det bakom mig och blev otroligt stark. Nu är jag sedan 5 år tillbaka tillsammans med min prins och jag är helt säker på att du kommer hitta din du med!

  Kram på dig, PS. Du är starkare än vad du tror! DS.

 39. Jo

  Det finns inga ursäkter för sådant, oavsett problem som finns i förhållandet. Hoppas att du kan känna styrka av att du är värd det bästa. Du förtjänar att bli behandlad som man behandlar andra. Kram!

 40. Hanna

  Jag får så ont i magen av att läsa vad du fått Vara med om. Jag blev faktiskt tårögd och jag känner inte ens dig. INGEN människa förtjänar att bli behandlad sådär, aldrig någonsin. Stå på dig, du är stark. Även fast man aldrig tror det för stunden så kommer du träffa en fantastisk kille som kommer respektera dig och behandla dig bra. Jag har varit i din sits och jag trodde att jag skulle dö, men det blir faktiskt bättre. Styrke kramar till dig! Och hoppas äcklet får klamydia eller hiv!

 41. Sandra

  Elin! Du verkar vara en så otroligt fin tjej! Och förtjänar verkligen inte detta! Jag har själv varit med en kille som så övertygande säger en sak och i nästa stund gör något helt annat! Det är fullständig psykopat varning! Kom därifrån, du klarar det! Gör allt som krävs för att komma ur detta, du kommer gå vidare en dag! Massa styrkekramar!

 42. Rebecca

  Vackra Elin. Jag kan inte ens föreställa mig hur du mår. För två och ett halvt år sedan gick jag igenom nästan samma sak. Fick reda på att min dåvarande pojkvän träffade andra och valde att, för min egen skull, lämna honom där och då. Månaderna efter det levde jag i någon sorts dimma. Slutade äta, slutade sova och slutade leva. Det värsta var att jag hela tiden klandrade mig själv, hela tiden hittade jag fel på mig själv och ifrågasatte vem jag var. Hela min självkänsla försvann och allt var mörkt. Jag litade inte på någon. Sen var det under den perioden en hel del andra personliga händelser som spelade in också, men framförallt detta. Att vara så ensam helt plötsligt, han var ju en del av mig och den delen fanns inte längre.
  Jag vill bara säga att du är inte ensam Elin, även om det känns så. Man kommer igen, man får tillbaka hoppet, man kommer gråta mycket men så småningom om kommer man även skratta. Det tar sin tid men sorgen går över och tilliten kommer komma tillbaka, om det är till honom eller till någon annan är upp till dig, Elin.
  Fortsätt kämpa ❤

 43. Matilda

  Men usch vad jobbigt! Fy faa-an! Såg på din insta vad som hänt. Vet inte vad jag skulle göra om min sambo sen 6 år tillbaka skulle göra nåt sånt. Min kompis blev dumpad av sin största kärlek för en annan och hon sa några år efter uppbrottet att hon kom över honom innan hon kom över det faktum att hon blivit dumpad för en annan. Kan vara viktigt att tänka på att man kan knäckas på flera plan. Hoppas inte att din självkänsla tar allt för mycket stryk för det är ju han det är fel på och inte dig! Det värsta är nu. Det kommer bli bättre en dag! Kramar

 44. . M

  Det är förjävligt när den människa man litar på och älskar gör något så illa mot en… Jag var tillsammans med en kille i nästan 7 år (blev tsm när jag var 16), vi försökte få barn i fem år och i april 2012 fick jag ett missfall i v9. I september samma år berättade han att han inte älskade mig längre & att han träffat en ny. Jag hade inte förstått något, inte sett något eller känt av att det skulle vara så… Jag flyttade dagen efter & SAMMA VECKA när jag skulle hämta lite saker så har hon redan flyttat in!! Jag får senare veta att dom haft ett förhållande på jobbet i nästan ett halvår. Han har ljugit till sina jobbarkompisar och sagt att vi gjort slut för länge sen & dom är helt öppna med sitt förhållande på jobbet.. Så fruktansvärt förnedrande! Jag gjorde många dåliga val efter det – dejtade douchbags för att få uppmärksamhet & blev våldtagen av en av dom.. Oavsett om ni väljer att gå vidare eller inte så kommer det bli bra! Du kommer komma över det & finna en man som uppskattar dig och aldrig skulle göra dig något ont! Jag är nu gravid i v30 med den mest fantastiska kille & har flyttat upp till honom på ett ensligt fjäll i Norge. Det tog 3 år av hjärtesorg & tvivlan på mig själv. Men man kommer över det ♡ Jag önskar dig all all all lycka & snälla ta hand om dig, tänk på DIG och ditt bästa! DU förtjänar all kärlek man kan få och du ska aldrig ta att en annan människa trampar så på en. Sen vill jag bara säga att, gör inte samma misstag som mig när jag gick isär med mitt ex, gör inte dumma val av hjärtesorg, ta hand om dig ♡ Allt kommer bli bra, massa kramar ♡

 45. Heitu

  Oh Elin, I’m so sorry to hear that. It’s an awful feeling, I know. Just remember, you are an extremely beautiful and talented young woman, you will find your happiness and life has so much wonderful things to offer to you <3 It will take some time, but lift your head up high, and never question or blame yourself for what has happened!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"