Produkttips

Giorgio Armani – Di Gioia

IMG_9044

God morgon fina vänner!

Hur mår ni? Jag börjar repa mig lite och sitter här med en kopp kaffe och ska snart bege mig till salongen. Allt känns verkligen så konstigt men ändå härligt på något vis. Men vet ni, förra veckan så fick jag ett underbart pressbud som innehöll tre dofter från Giorgio Armani. Jag älskar verkligen parfymer, jag är ingen som har samma parfym i flera år utan byter gärna när vi kommer in i olika årstider. Hur gör ni? Giorgio Armani har utökat den populära serien Di Gioia med två nya dofter – Air Di Gioia samt Sun Di Gioia. Den ursprungliga doften Acqua Di Gioia fanns också i budet.

IMG_9038 IMG_9035

Mina favoriter är Sun och Acqua. Jag tycker om fräscha dofter men som doftar sensuellt och blommigt. Dom kommer komma ut i butik nu i maj 2016 och dom kommer kosta 490 kr (30ml) samt 680 (50ml). Jag måste säga det att SUN passar så bra nu till sommaren!

Kommentarer

 1. ErikaJ

  Malin- nejdå jag lovar. Bara EN parfym varje dag!!

  Och som nån skrev. Parfym är färskvara. Men enligt experter ska bra parfym hålla många år, bara man inte utsätter dem för ljus, värme och luft (alltså in i flaskan). Alla mina har blivit härskna efter några år.
  Trist men jag har mina i garderoben i hallen istället för framme. Så de härskna parfymerna som fortfarande är snygga men inte användbara får vara som prydnad i badrummet.

 2. Emma Parmlöv

  Glad jag blir att läsa att du mår bättre 🙂 Du är värd all kärlek! Fick in dofterna på jobbet i veckan, super härliga även om det inte är riktigt något jag själv hade tagit på mig. Ha det bäst snygging. kram

 3. Helen

  Härligt att läsa ett inlägg från dig <3,
  blev så glad då jag kikat in varje dag ändå.
  Min favorit är Davidoff – cool water men kör 3 flaskor samtidigt, fick höra från ett parfymeri att det är en färskvara och inte håller så rysligt länge, så det är inte lika fullt på hyllan längre.

  BTW – med det som hänt och hur snyggt du har hanterat det så tycker jag att du har stärkt ditt varumärke ytterligare, du visar ännu tydligare att du är en j*vligt ärlig människa!

 4. Malin

  6 st samtidigt?!?! Du kan väl inte mena att du tar ett sprut av 6 olika parfymer på dig varje dag? Det låter som att du stinker parfym och att man måste hålla sig på långt avstånd för att inte få huvudvärk, haha.

 5. Jessica

  Du är stark och modig och såååå fin! Blev riktigt berörd av det som hänt dig, ingen förtjänar att behandlas så fruktansvärt illa! Tack för att du vågar berätta och världens alla kramar till dig 🙂

 6. maria

  Vad kul att du bloggar igen. Saknat det. Finns det någon som kan tipsa om en doft med havsdoft älskar det men har ej koll så mycket på dofter. Dom j använder är loulou o shalimar mvh maria.

 7. hanna

  Kämpa på tjejen, tillåt alla känslor som behöver komma fram, men låt dem inte förstöra dig <3

  Kul att ha dig tillbaka på bloggen 🙂 Undrar om du har lite solskyddsprodukter att rekommendera nu till sommaren? Särskillt någon bra spray 🙂

  varmaste kramen!

 8. Jannice

  Jag hittade hit igår efter att jag såg ditt klipp på Youtube, jag blev så tagen och fick så ont i magen när jag hörde om vad som hade hänt dig. Ingen människa förtjänar att uppleva det som du var med om ♥

  Tycker du verkar vara en superhärlig tjej på alla sätt och vis. Och jag hörde på dialekten att du kommer ifrån ”norr” som mig 🙂

  Jag har nog aldrig köpt samma parfym 2 gånger utan jag tycker om att prova nya dofter. Jag har många favoriter och önskar att jag kunde köpa hem alla samtidigt 😀

  Stor kram till dig!

 9. Diana

  åh men det där är ju mina favoriter eller ja, den ena, de andra har jag noll koll på hur de luktar. Måste helt klart prova, jag älskar Armanis parfymer.

 10. ErikaJ

  Vad avundsjuk jag blir . Parfym är mitt stora intresse och jag provar parfymer minst en gång i veckan. Jag läser även vilka doftnoter parfymerna har innan jag provar för jag vet vad jag gillar?
  Själv använder jag ca 6 stycken samtidigt.

 11. Olivia

  Blir så glad att du känner dig lite bättre! Älskar din blogg och kikar in varje rast så blev så himla glad nu när det var ett inlägg uppe!
  Massa styrkekramar till dig <3

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"