Produkttipsvolym

Förbättra volymen i sommar

Hej vänner! 

Hur mår ni? Jag mår faktiskt väldigt bra. Det är helg snart och jag ser fram emot det så mycket, men märker hur mycket tid över man har till alla roliga saker nu förtiden. Men vet ni, jag har testat en ny serie i två veckor ungefär och självklart ska jag dela med mig utav det till er. Jag talar om:

REDKEN HIGH RISE VOLUME

IMG_9180

Jag jobbar på en Redken salong och därför använder jag bara Redken samt Pureology på mina kunder så Redken ligger mig varmt om hjärtat. Men jag fick ett pressbud för ett tag sedan med deras nya serie som ska hjälpa till att bygga upp volymen i håret. Jag brukar inte tycka om volymschampo för att jag tycker inte att det gör så mycket skillnad samt gör håret onödigt torrt. Men nu har jag testat denna serie i ca två veckor och jag tycker verkligen om den. Sen ska man tänka att ett volymschampo gör inte att hårsäckarna reser sig 10 meter upp eller att håret sväller som en svamp utan det är en hjälp på traven för dig att bygga volym.

IMG_9182

Schampot rengör håret lätt, smidigt, löddrar lagom mycket, doftar jätte gott samt håret får en liten ”svällande” effekt när jag fönar håret efteråt. Jag upplever inte att produkterna torkar ut håret eller att håret tar någon skada. Balsamet reder ut håret jättebra och jag gillar verkligen känslan det ger. Men om jag ska vara helt ärlig så volym från rötterna ger den inte, inte heller någon ”Beachy-look” men en bra serie att använda nu i sommar när håret blir fetare i och med klimatet.

Schampot kostar 199kr och balsamet kostar 229 kr. Ni hittar produkterna HÄR.

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"