Arkiv

It’s My Birthday

IMG_8598

 

God Morgon!

Vet ni… JAG FYLLER ÅR IDAG (: Jag trodde kanske att min födelsedag skulle börja på ett helt annat sätt men i och med detta skit som hänt i mitt liv så får jag göra det bästa av situationen. Jag har haft min älskade syster som sovit hos mig inatt och att få vakna upp med henne gör mig väldigt lycklig denna morgon. Jag fyller dock bara 26 år, ingen big deal direkt men jag vaknar upp varje morgon och är ändå väldig glad över vad jag har i mitt liv och vad jag har åstadkommit hittills. Min familj, vänner, ni – mina underbara läsare och följare som förgyller mina dagar. Jag ska faktiskt kriga på salongen hela dagen och ha myskväll hos mig ikväll. Jag hoppas jag hinner fira mig i helgen i alla fall (: … eller – det ska jag verkligen göra.

Hoppas ni får en underbar dag så hörs vi lite senare <3

Kommentarer

  1. Åsa

    Stort grattis fina Elin! Hipp hipp hurra på din födelsedag! Hoppas du får en fin dag trots allt du går genom nu. Du är stark och fantastisk:)) Kramar

  2. Johanna

    Stort grattis på födelsedagen Elin! Hoppas din dag blir fantastisk! Fortsätt vara den powerwoman du redan är! 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"