Arkiv

NY DESIGN!

Processed with VSCO with a5 preset

Hej vänner! 

Hur mår ni? Alltså jag har fått ny design – eller rättare sagt Damernas Värld har fått ett helt nytt utseende. Som jag har längtat efter detta och jag hoppas ni tycker om den. Jag ska ta nya pressbilder samt göra en ny header, så den som finns nu kommer bytas ut. Det är en speciell känsla när man får en ny design, det är som en nystart ungefär. Eller nej, allt kommer vara som vanligt men det kommer bli mycket snyggare att besöka mig här.

Nu väntar ett möte här på morgonen och sedan ska jag jobba på salongen hela dagen. Kika in lite senare för då kommer ett inlägg (intervju) som jag tror många har funderat på. PUSS <3

PS. Gillar ni nya designen? 

Kommentarer

 1. Ida

  Hej,
  Jag ska köpa en ny plattång eftersom min gamla från gama har gjort sitt. Jag ser att du rekommenderar ghd men vilken modell tycker du är bäst? Jag vill ha en riktigt bra plattång och tycker det är värt att satsa lite extra på den.
  Tack för en superbra blogg!
  Kram Ida

  1. Elin Johansson

   Hej Ida! Tack snälla <3
   Åh va roligt. Jag kan säga såhär: Alla plattänger från GHD är helt magiska, så det är bara välja och vraka. Kramar

 2. Lisa

  Hei Elin 🙂
  Du har en helt vidunderlig blogg. Drømmen hadde vært at du hadde ordnet meg på håret. Men det forblir nok en drøm. Uansett, keep up the good work. Gleder meg til hvert innlegg.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"