Arkiv

Den blommiga blusen

IMG_9863

Vet ni… Det var så många som mailade och frågade mig vart min blus var ifrån – den är från Zara. Dock så köpte jag den för längesedan men jag hittade den med prislapp kvar och allt när jag flyttade så den fick åka på. Jag har en tendens att köpa massor med kläder och sedan glömma bort dom. Jag kom ihåg när jag var tillsammans med mitt ex att jag köpte kläder hela tiden och hängde in dom fort som fasen för att kunna säga:

”- Är den där ny?
– Nej, den har jag haft länge hängandes i garderoben” 

Känner någon igen sig? 

IMG_9868

Men hur skönt är det inte att kunna köpa vad man vill utan att någon bryr sig? Det är frihet det, hörrniii!!! Men nu ska jag fortsätta kvällen på salongen, har underbara Johanna i stolen så jobbet kan aldrig bli tråkigt ikväll. Hoppas ni får en underbar kväll så hörs vi imorgon, PUSS.

Kommentarer

  1. Helena

    Heej! Hoppas verkligen du ser denna fråga och kan hjälpa mig! Jag har varken lockigt eller platt hår, mer åt det ”vågiga, lite plattare” haha svårt o förklara! Men, jag älskar att locka håret och sen kamma ut lockarna så det inte blir skarpa lockar. Men mitt hår blir platt inom en timme, lockarna håller sig aldrig, jag har testat på alla möjliga sätt, vad kan jag göra? Snälla kan du svara i ett inlägg elr något liknande, du är ju så himla duktig!

    Tack på förhand fina starka du!

  2. Sharajo Martinsson

    Tycker att dina ögon makeup är så fina. Skulle va kul om du gjorde en video hur du sotar dina ögon till vardags :). Tack för en fin och inspererande blogg/ youtube kanal 😀
    Ha de gött kramar

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"