HårtipsMellanlångt hårProdukttipsSteg för steg

Så stylar du ”Slarviga lockar”

HAJSAN! 

Kollade ni in Filip på Instagram föresten? Men vet ni, jag kollade in Annicas blogg igår (var ju hennes födelsedag, om ni glömt att gratta). Men hon visade så bra hur hon stylar sitt hår. Så därför tänkte jag tipsa er om att kika in hos henne, ni finner inlägget HÄR.

P7210074 P7210062

Annica använder en locktång från ghd som jag nästan använder varje dag på salongen. Den är både oval och konformad och ger dom snyggaste strand-lockarna, HÄR. (ad-link)

Kommentarer

  1. Carolina

    Hej Elin,
    Du skrev nyligen i ett inlägg om glanstoning och jag blev nyfiken eftersom jag har ett ofärgat hår som jag är nöjd med och därmed inte vill gör någon färg förändring men däremot gärna framhäva min naturliga färg. Jag undrar om du i ett inlägg skulle kunna visa bilder på resultat av glanstoning och eventuellt skriva mer om det.
    Ha det fint!
    Carolina

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"