Arkiv

Den bästa helgen på länge…

Hej på er vänner! 

Hur mår ni? Jag mår hur bra som helst förutom att det är 100 grader ute och jag måste jobba. Jag måste flika in med ett icke hårigt inlägg för jag måste verkligen säga hur underbart det är att få vara ledig. Då menar jag ledig i huvudet också. Detta var första helgen på länge jag kunde släppa det mesta och bara umgås med underbara människor. Jag var ute på Djurgården och sedan tog båten till Waxholm under dagen på lördagen. Sedan kom jag hem i 20 minuter för att göra mig klar för en middag på kvällen.

På tal om middag, äter ni råbiff? Jag har testat det några gånger nu och jag måste säga att jag börjar gilla det riktigt mycket. Sedan var jag i farten hela kvällen och hade en romantisk promenad genom Gamla Stan hemåt.

elinsIgår gick jag upp tidigt för att jag skulle in till stan och hämtade lite kläder i Mood Gallerian. Efter det så åkte jag ut till ett magiskt hus ute på Lidingö och hade den bästa dagen på länge. Nu ska jag jobba hemifrån och sedan ska jag jobba några timmar på salongen. Men imorgon mina vänner ska jag på BEYONCÈ!!!!

Hoppas ni får en underbar dag! PUSS

Kommentarer

 1. Cecilia

  Wow, jag måste bara få säga – vad SNYGG du är! Jag har följt din blogg ett tag nu, och ända sedan du nämnde din nya diet och träning så ser man verkligen en förändring. Du var ju ett bombshell innan, men nu är du till och med ÄNNU snyggare! Häftigt att se 🙂 Och tack för alla dina hårtips, du anar inte hur många av dina råd som har räddat mitt hår haha!

  1. Elin Johansson

   HEEJ!
   Men alltså, vilken kommentar 🙂 🙂 🙂 gud vad rörd jag blir – tusen tack, verkligen <3
   PUSSSS

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"