Lägenheten

JAG HAR GJORT MIN LIVS AFFÄR

IMG_0532

HEJ UNDERBARA NI! 

Som ni ser på bilden ovan så har jag äntligen, äntligen köpt en egen lägenhet. Jag har krigat med budgivning i flera dagar och jag har inte nerver till att buda. Vill jag ha någonting så vill jag ha det NU. Men tyvärr så fungerar det inte riktigt så. Under flera månader har jag försökt att ordna upp mitt liv och nu äntligen är en stor del av trygghet säkrad. Den är MIN, bara MIN – helt ofattbart.

IMG_0561

Ni som följer mina vloggar vet att jag velade mellan den som jag redan bor i eller en annan – det blev den andra. Men vet ni, jag tänkte höra med er. I och med att jag ska byta portal så tänkte jag att jag kanske kunna göra en ”mini-serie” om min lägenhet där ni får följa med när jag flyttar in, köper nya möbler, inreder och går igenom alla mina 100.000 tusen skönhetsprodukter. Jag tänkte även ge ett snabbt hårtips i varje video så ni även lär er någonting på köpet.

– HUR LÅTER DET?- 

Så vi kombinerar livet, skönhet, inredning och hårtips. Jag fick bara en idé så tänkte höra om ni skulle tycka det var roligt.

IMG_0563

Jag är så enormt glad, jag har ännu inte förstått det och jag flyttar i mitten på oktober. Jag har tidigare köpt lägenhet tillsammans med någon men känslan att det endast bara kommer stå MITT namn på dörren är svårt att ta in. PUSS PÅ ER

Kommentarer

 1. {"author":"Katarina"

  Hej världens bösta Elin,
  Så kul för dig att ditt liv blomstrar i full prakt!
  Låter som en glimrande idé att få följa din flytt, inköp av allt nytt till lyan etc.

  Kör så det ryker och ha en fin helg❤️

 2. Ida

  Åååh, stort grattis Elin! Det skulle vara så roligt att få följa dig på din resa mot ett nytt hem via bloggen och vloggar ? Keep up the good work!

 3. Åsa

  Stort grattis FINA Elin! Som du är värd detta, megaglad för din skull:)) Ja men såklart, så bra om du kommer vlogga om det. Just do it! Kram och än en gång grattis!

 4. Micca

  Grattis, tror du gjorde rätt i att köpa den andra även få bryta från den du har nu för att verkligen nu kunna få en helt ny start!! Miniserie låter perfekt, vad roligt att få följa!!

 5. Jennifer

  Stort grattis, vad himla roligt! Är så glad för din skull 🙂 och din idé vad grym! Älskar dina vloggar 🙂
  Stor lycka till! Kram

 6. Kattis

  JAAAA!! Den idén va super bra! Håller med dom andra, dina vloggar är min favorit på youtube och vill hemskt gärna se en mini serie om ditt kommande spännade projekt! Go Elin! Du är så värd detta och hoppas allting går super???? Puss och kram från en trogen läsare??

 7. Amanda

  Stort grattis! Din idé låter super rolig och jag ser verkligen fram emot den kombinationen på din blogg! 🙂 Stor kram!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"