LägenhetenLivsstil

VLOGG – FÖLJ MED MIG…

HEJ VÄNNER!

Jag hoppas er måndag ska börja bra. Jag har packat halva natten och det här tar mer tid och energi än vad jag trodde. Vet att det är mycket tjat om flytten nu men det är en så pass stor del av mitt liv (läs:hela mitt liv) så det är oundvikligt. Men ni får följa med mig i torsdags när jag var på John Freida eventet (klick-inlägget), ni får följa med mig och träna samt mycket mer.

Jag nämner också i videon att jag köpte mattan från Ellos, ni finner den HÄR (klick – adlink).

ellosmatta

Jag ser så mycket fram emot att få hem den nu, så mysig.

eos

Här är den magiska lampan jag köpte från EOS. NI finner den HÄR (klick – adlink). Jag är helt kär i denna lampa, ni förstår inte. Jag tänkte ha den ovanför soffan och jag hoppas det blir snyggt, annars åker den ovanför sängen. Ni får hjälpa mig senare när ni ser lägenheten.

 

Jag hoppas ni tycker om vloggen och har jag glömt något så är det bara att kommentera. Ha en underbar måndag vänner. PUSS

Kommentarer

 1. Fanny Birgersson

  Hej!!
  Så kul att du ska få ett riktigt ”eget” ställe nu!
  Flyttar också snart och har också köpt ett marmorbord och ellos mattan haha. Undrar om du beställde din matta eller köpte i butik? Jag beställde min för snart tre veckor sedan och de har ännu inte skickat den.. blir så irriterad!

  Lycka till med flytten!

 2. Åsa

  Du är ju helt fantastisk! Så himla härlig, rolig, fin, kunnig bla bla. Kan rabbla upp så mycket bra med dig:) tänk dig en hel salong med klonade ”Elinisar”, skulle vara fullbokat JÄMT! Dreaming:) Fortsätt med allt du gör fina du! KRAM

 3. Sofia

  Jag själv har den mattan och den är sååå fin och gosig. Man behöver ingen säng 😉
  Kämpa på med packningen och flytten!

 4. Christine

  Hej Elin!

  Din bästa vlogg med så mycket blandat kul! Och jag älskar när Torsten är med 🙂
  Vet du vad? En hund är den bästa sambo man kan ha! Tror du tycker så också 😉
  Lycka till med flytten nu!
  Kram kram

 5. Kristin

  Hej Elin! Mitt uppe i flytten har jag något jag önskar att du ska göra, haha! Hade såååå gärna viljat höra vad du tycker om dafni hair straightening ceramic brush… Köpte min igår, men vet inte vad jag ska säga…än så länge mest att den var dyr. Men jag kanske inte gör som man ska. Hade som sagt varit kul om du recenserade den eller någon likvärdig.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"