Före och efterHårfärgMellanlångt hårOmbre

HAR NI HÖRT TALAS OM ”BERUN” HÅRFÄRG?

IMG_1953

GOD MORGON!

Jag är kär… i detta hår. Jag har visat er Savannah flera gånger men det är så roligt att göra hennes hår. Även att få umgås några timmar med denna skönhet är inte fel det heller. Under hela hennes hår-resa så har naturlig skönhet präglat timmarna hos mig. Jag vill att hennes egna bruna hårfärg ska vara i fokus men att förstärka och förtydliga vissa delar.

Den största skillnaden är att jag klipper lite mer av hennes hår varje gång. Vissa gånger lägger jag en mörkare bottenfärg och vissa gånger använder jag hennes egna. Denna gång ville jag ha lite mer kontraster och ”slingkänsla” på helheten.

savannah

Jag valde att markera frampartiet med några ljusare slingor. En mörkare (kallare) botten och låta hennes längder vara hasselnöt’s-varma. Jag vill ha en blandning av beige och brun, en ”berun” helt enkelt 😉

Jag har fönat hennes hår med rundborstar, förstärkt lockarna med en 32 mm locktång (klick-adlink) samt fixerat med vax-spray (länk – adlink). Visst blev det fint? En perfekt färg till hösten!

Kommentarer

 1. emma

  så fint djup du får till i alla färger!!

  och sån motivation ja fick nu att städa köket för att sen se din nya flyttvlogg?

 2. Emilia

  Hej finaste du. Har en fråga o det jag undrar är hur du kan få ditt löshår att se så lent och inte trassligt ut? Har själv löshår men det är verkligen så torrt och kan inte ha platt för det ser bara så trassligt ut och det blir så tovigt. Allt typ klumpar ihop sig så måste typ borsta håret varannan sekund, såå jobbigt.Använder inpackning oså men hjälper aldrig och har typ testat 100 olika, även bytt shampoo och balsam. Ditt hår ser ju så dröm ut. Vad gör duu??? Kram!

  1. Elin Molimenti
   Elin Johansson

   Hahah det kanske den är 😉 försökte vara lite påhittig – haha. Vi får komma på brun/beige smeknamn tillsammans 🙂

  1. emma

   jag är inte elin men ja letade själv igår efter en… och för mig lutar de mot lernberger stafsing root camoflage dark blonde? ska även ge lite fyllighet där de är tunt..
   de ska även finnas ett mineralpuder som heter colorwow.. om du elin mot förmodan får ett ögonblick över hade de varit fantastiskt me en input om detta men förstår som sagt att du är busy .
   annars återkommer ja under denna rubrik när ja testat root camoflagen så kanske ja kan va lite till hjälp!kraaam

   1. Linnéa

    Hej igen! Jag hittade sprayen du tipsa om inne på kicks och provade på handen… och det SVED TILL. Vet inte om det ska vara så men nu efteråt har jag ett rött litet märke på handen. Kan vara jag som inte tål den men det kändes inte så bra. Så du vet ifall du tänkte köpa den!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"