Elins liv

ROSEY POSEY + EN ÖVERRASKNING

VÄNNER, vi står inför ett nytt projekt. Ni kanske har sett på mina andra sociala medier att jag sitter framför en mikrofon. Jag och mitt nagel-geni och vän Celina ska starta en podd tillsammans. Vi spelade in första avsnittet i fredags och vi hoppas kunna släppa första avsnittet innan jul. Jag kommer skriva mycket mer om detta senare, vad podden kommer handla om med mera 🙂

Jag är så otroligt exalterad, glad och det ska bli enormt roligt. Denna typ av podd finns inte i dagsläget och vi kände att vi ville fylla i det hålet. Jag har smyglyssnat och det var så coolt att höra sin egna röst på det sättet, åh jag vill bara berätta allt för er.

celinaelin

Innan vi spelade in så fixade Celina mina naglar och jag valde en gammelrosa, matt färg. SÅ NÖJD 🙂 Jag hoppas verkligen att ni är lika exalterad som mig och jag kommer uppdatera er inom kort.

HUR KUL? ♥

Kommentarer

 1. Sandra

  Hej Elin!
  Hade tänkt att tona mitt hår hemma och har aldrig gjort det förut, bara hos frisören. Har ljus blont hår men vill ljusa upp det lite mer. Finns det någon toning du skulle rekommendera?

 2. Josefin

  Hej Elin! Jag behöver lite experttips gällande min hårfärg och är det någon som har koll så är det du.
  Jag är cendré naturligt men har blekt mig blond (slingat) så länge jag kan minnas. För ett par månader sedan gick jag bananas och bad frisören göra mig rödhårig. Nu har jag en kall mörk röd i botten där min naturliga hårfärg hade växt ut, och en intensivare kall röd på längderna. Färgen har mattats av en hel del och ser inte jätterolig ut längre – jag saknar mitt blonda!
  Jag har läst på lite om hur man går från röd till blond, men blir bara förvirrad då det verkar råda delade meningar.

  Jag har förstått att det är något av en process och att det kanske inte är möjligt på ett besök. Men jag vill gärna vara snygg i håret och inte alltför mörk under tiden. Så mina frågor till dig är; Kan jag bli blondin igen utan att behöva bleka sönder mitt redan skadade hår? Vilket resultat kan jag rimligtvis förvänta mig på ett frisörbesök?

  Du är grym, fortsätt göra din grej! Kram Josefin

 3. Rebecka

  Hej Elin! Tänkte passa på att ställa denna fråga till dig & hoppas på svar därför att du verkar vara en otroligt duktig och helt fantastisk frisör! 🙂 Jag har nyligen blonderat håret, eller ja slingat upp det, hos frisören och är snart framme vid den blonda nyans jag vill ha. Till saken hör att håret självklart tagit en del skada och blivit torrare efter blekningsprocesserna, dock inte så illa som jag trodde att det skulle bli men ändå.
  Jag studerar och har därför ingen fet budget att lägga på svindyra hårvårdsprodukter, så jag försökte hitta något som passar i ”mellan klassen” och testade Macadamia Natural Oils schampo, balsam och inpackning efter att ha läst mestadels bra recensioner. Och ja, det gör mitt hår mjukare och mer följsamt! Men till min fråga då, vilken är att jag har läst att arganolja (som då är en av ingredienserna i Macadamias produkter) kan missfärga ett blonderat hår och göra det gul/oranget?? Så trots att Macadamia funkar för mitt torra hår så blir jag nästan rädd att fortsätta använda det eftersom jag är rädd för missfärgningar nu!

  Skulle verkligen vara tråkigt om Macadamia missfärgar blonda hår, just eftersom det funkat så bra vad gäller återfuktning. Har du någon erfarenhet av Macadamias schampo och inpackning vad gäller det? Vad har du att säga om det här?

  Tack för en grym blogg och alla tips du ger! 😀

 4. Åsa

  Åh så roligt! Kommer definitivt att lyssna på er. Hoppas den kommer snart och ett ytterligare avsnitt innan jul 😉 Jättefina naglar, som alltid.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"