Elins liv

HEY 2017 – I’M READY FOR YAH

IMG_1107

HEJ VÄNNER OCH HEJ 2017!

Vad roligt att ni tyckte om min årsresumé och tack för alla fina ord. Jag hade en väldigt lugn nyårsafton och det var tur det för imorse åkte jag tillbaka till Stockholm igen. Jag hade beställt hem en magisk body från Ganni (länk-adlink) som jag blev helt kär i – så den fick det bli igår samt en kjol från Valerie.

elin

Jag hade fixat håret så fint men efter ett tag så kände jag cravings efter att få bära en slarvig knut på huvudet. Jag hade fått ett par helt magiska örhängen av mamma och pappa i julklapp som jag tyckte kom fram mer när jag hade uppsatt hår. Ni som känner mig vet att jag ogillar att ha uppsatt hår men jag kände mig väldigt bekväm med det ändå 🙂

Nu ska jag på middag ikväll och imorgon kommer en jätterolig video upp, missa inte det. Hoppas ni hade en underbar nyårsafton igår, PUSS!

Kommentarer

 1. Lisa

  GUD! vad fin du är. Älskar din välskrivna och genuina blogg! Du kommer gå hur långt som helst och är en riktig förebild på många plan! 🙂

  kram

 2. Matilda

  Hejsan! Du skrev i ett inlägg att vi skulle säga ifrån om vi önskade se mer av hår tvodden med Janne.. snälla fortsätt med den! Jag längtade till varje onsdag innan när jag skulle se på den. Jag är själv frisör och det var något speciellt att se några med så bra humor å en dos självironi som dessutom tillhör samma yrke, snacka om allt mellan himmel och jord.
  Den är saknad så den skulle jag vilja se mer av i 2017 ?

 3. Åsa

  Gott nytt år! Du strålar Elin! Och är snyggare än någonsin. Fantastiskt fina kläder, make och hår. Så snyggt med slarvig (fast välgjord;) knut. Och otroligt vackra örhängen, skriv gärna var man kan hitta paret? Följer såklart med din blogg 2017:) Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"