FrisyrerHårtips

FRISYRER FÖR RUNDA ANSIKTEN

HEJ VÄNNER!

Det är fredag, så peppad på denna helg. Jag har en fullspäckad helg och ikväll ska vi ha tjejkväll hos mig och sedan blir det sväng ut. Jag ska till Celina för att fixa naglarna och sedan ska jag jobba fram tills ikväll. Men vet ni, jag satt och kikade runt på olika sidor och då fann jag en artikel som tipsade om frisyrer som ska passa oss med runda ansikten. Jag ville självklart dela med mig utav det till er.

HÄNG MED, säg gärna vilken ni skulle välja!

12

35678

Kommentarer

  1. Marina

    Behöver hjälp, haha!! Har köpt amikas hårolja men vet inte hur man öppnar den!? Det ligger ett vitt plastlock för öppningen.. Ska man skära bort den??

    1. Profilbild
      Elin Johansson

      Hej 🙂 Precis, det är bara att pilla bort den eller så kan du sticka ett hål i mitten på plastbiten för att inte all olja ska komma på en gång. Kram Elin

  2. ErikaJ

    Men runt ansikte är ju fint. Man ser ung ut.
    Värre med långsmala ansikten utan kindben. Det måste vara svårt att ändra med en frisyr.

    Jag gillar olivia palermos frisyr.

  3. Mollan

    Favoritinlägg! Älskar denna typ av tips..
    men hur vet man exakt vilken ansiktsform man har, om det inte är så tydligt som på bilderna i inlägget?! Jag har ngt mellanting mellan oval och avlångt,,, och de har ju rätt olika råd och tips?!
    Tack för en rolig blogg!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"