Elins liv

Kemisk peeling och Infuzion hos Skin Agency

Hej vänner!

Som jag nämnde förra helgen så var jag hos Elita på Skin Agency och skulle renovera min hy. Jag har turen att ha väldigt bra hy men på sistone har min hy krånglat med mig. Inte att jag får finnar eller stora problem men jag märker att jag får små porer, jag har fått små ärr och blodkärl som tittar fram. Jag la mig helt i Elita’s händer och hon kollade igenom min hy och hon märkte direkt vad som vad fel. Jag har inkapslade porer, ärr, blodkärl och porer – något jag inte haft tidigare. Jag frågade vad det kunde bero på eftersom jag använder samma hudvård från Is Clinical som vanligt men Elita trodde det handlade om att jag testar så mycket smink och det blir en obalans.

img_2829

Här har ni förebilden. Ni ser på min kind att jag har små ärr och inkapslade porer (orenheter). Jag har små blodkärl kring ögonen och hela hyn känns ojämn. Vi bestämde oss för att göra en kemisk peeling och en Infuzion behandling till att börja med. Jag har gjort en Infuzion förra året och jag älskade den. Den slussar in hyaluronsyra (fukt), aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidanter som stimulerar och ökar kollagen/-elastinproduktion i huden. Det är en roller som går på huden hela tiden och det gör inte alls ont. Förr gjordes detta med nålar men på senare tid så slipper man den smärtan och behandlingen fungerar precis på samma sätt.

img_2836

Om två veckor ska jag tillbaka för att starta min behandling med hjälp utav Dermapen. Ni har säkert hört om denna behandling tidigare då alla gör den. Denna behandling görs med små, små nålar som ska få bort mina orenheter och ärr. Man kan säga att den behandlingen skadar huden för att kroppen sedan ska bygga upp den på nytt. Vill ni läsa mer om just Dermapen så kan ni klicka HÄR (länk).

img_2841

Såhär skinande såg jag ut direkt efter, haha. Huden får en lyster från himmelen, älskar att göra Infuzion. Vi kommer även göra Infuzion direkt efter Dermapen behandlingen så jag får iordning på huden igen. Ni kan läsa om alla behandlingar på Skin Agency’s hemsida (LÄNK). Jag tänkte att ni får följa med under dessa behandlingar och se för/efterbilder – jag har tagit nära bilder på dom problemområden jag ska behandla så ser vi skillnaden när allt är klart.

Kommentarer

 1. emma

  Elin, tar du hårvitaminerna? De sugarbear än?
  Ja fick ju sån konstigt hud av hårvitaminerna. Orenheterna i huden samlades lättare… Bara en tanke.
  Tycker denna behandling verkar kanon o för vad den verkar åstadkomma tycker ja priset inte är farligt alls! Blev stor skillnad! Jättefint o kul att du visar.

 2. Åsa

  Dina kunder blir alltid så smashing fina i håret! Misslyckas du aldriiig? 😉 Underbart att du haft en sådan härlig vecka när allt synkar, då kan det bara bli bra:) Tycker det är superintressant och roligt att läsa om behandlingar som du gör som denna, tack för allt du delar med dig av. Tror definitivt att allt sminktestande är boven, inte konstigt att huden säger ”stopp”, klokt att ge den extra kärlek i form av behandlingar då. Ha en toppenhelg fina du! KRAM

  1. Profilbild
   Elin Johansson

   Hej fina du!
   Men åh, tusen tack 🙂 Haha, jo eller jag har gjort många gånger förr i tiden. Vad glad jag blir att du tycker om det, tack för en fin kommentar. Stor kram

 3. Josefin

  Älskar när du skriver om hudvård! Så kul att läsa om! Kan du göra en video där du går igenom din hudvårdsrutin? Vet att du har skrivit om den men roligare med videoformat 🙂

 4. Mickan

  Vet detta var reklam men vill bara inflika att Nej, ”alla” använder inte detta eller vet vad det är. Huden är ens största organ och klart fet påverkar vilka kemiska å fejkgrejer man lägger på och smörjer in och sminkar sig med dagarna i ända. Allt går in i kroppen. Dvs massor av gifter. Kika in mer naturliga krämer/smink osv så ska du se huden och du mår bättre!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"