Före och efterHårfärgHårtipsMellanlångt hårOmbre

Den ultimata mixen

inlägget innehåller annonslänkar.

Hej vänner!

Jag hoppas ni mår bra idag och att ni har hunnit lyssnat på senaste avsnittet utav On fleekpodden (länk). Men hörrni, jag måste visa er av utav mina magiska kunders hår. Ni vet att jag älskar mocca, guld och inslag av olika blonda delar i ett hår. Vissa perioder går jag igång på vissa färger och toner mer än normalt. Jag vet inte om det har att göra med att vissa kunder har en tendens att komma på samma vecka men just nu har jag kommit tillbaka till mocca/tonerna.

Här har vi en för/bild!

Som jag själv inte tycker är så pjåkig efter ca 4 månader. Längderna har blivit gula/orangea, hon har en egen utväxt och en rad med gammal färg. Det är lite av varje som poppat fram men inget speciellt fel!

Här har vi skönheten efter!

Även fast jag har färgat om hela håret, flyttat upp ombren, ljusat upp och ändrat hela tonen på håret så kanske ni tycker det inte är en stor skillnad. Det är just detta som jag älskar – att jobba med ett hår i tre timmar och veta att jag har tagit hand om varenda hårstrå och fått håret att stråla igen. Btw – vill ni se när jag färgade Savannah’s hår så finns hon i min senaste vlogg (LÄNK).

Guld för många är känsligt men det finns så många olika typer av guld. Jag väljer oftast att göra den guldiga tonen mattare och ibland lägger jag i pyttelite koppar för att få intensitet och djup – samt för en bättre hållbarhet. Våga varma toner hörrni, det är så vackert och det får håret att stråla på ett helt annat sätt än en kall toning bara. Jag klippte även av en del på längden för att få fyllighet, lockade med en 32mm locktång (länk-adlink) samt avslutade med vaxspray för hållbarhet (länk-adlink). Jag har sagt det förr men för er som inte tycker om vanlig hårspray (gas) så är vaxspray det som verkligen håller lockarna på plats. Jag älskar även textur-kräm och saltvattensspray men vaxspray är fasen THE SHIT!!!

Kommentarer

  1. Cajsa

    Hej fina du! Skulle du vilja göra ett inlägg på bloggen om fillers, tips, biverkningar och vad man ska tänka på? Tack för jättebra läsning och härlig blogg!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"