HårguiderHårtipsProdukttipsSteg för stegvolym

SÅ FÖNAR JAG MITT HÅR TORRT

Inlägget innehåller annonslänkar

GOD MORGON VÄNNER!

Nu kommer ett inlägg som jag vet ni har längtat efter, hur fönar jag mitt hår egentligen?! När man har löshår måste man tänka lite annorlunda och det tänkte jag visa er idag. Det viktigaste för att ett hår (löshår) ska så fint ut är att du använder värme. Det finns inget löshår som är snyggt när det bara syälvtorkar, värme och någon typ av borstning är nyckeln.

Du behöver: 

Jag har tagit ut produkter som passar jättebra för dom flesta hår. Välj en fön som är lätt att använda, självklart använder jag min ”Wet Brush” från HH Simonsen och leave in sprayen från ”Maria Nila – Cream Heat Spray” reder ut alla hår – den är grym. Bara klicka på produkterna så kan ni läsa mer.

Klart!

Det gäller att använda dina armar och inte fjösa när du fönar. Vill du att håret ska dras åt ett håll, då drar du det dit. Därför är det viktigt att du använder utredande produkter i handdukstorkat hår så arbetet blir lättare för dig. Ett bra tips är också att dela upp håret med clips eller snodd. När jag har fönat klart håret så lockar jag igenom allt med en 32mm locktång (länk).

Kämpa på där hemma, alla kan lära sig att föna håret 🙂

Kommentarer

  1. J

    Hej!

    Jag lyckas aldrig att föna mitt glansigt och slött som frisören gör, hur kommer det sig? Jag har färgat blont självlockigt hår.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"