Elins livOkategoriserade

JAG ÄR I CHOCK


Hej vänner! 

Alltså, jag är i chock…

Jag har haft världens bästa dag. Varit hos Linda och fixat naglarna, satt upp mitt hår hos Emelie på Hairtalk och därefter hade jag kunder på salongen. Sedan skulle min älskling bjuda ut mig på middag och vi skulle bara umgås och njuta. 

När vi sedan kommer hem så ligger det världens finaste lapp på bänken som jag höll på att börja gråta för. I samma veva som jag läser lappen så kommer babyboo med världens största påse från Gucci!!!!!!! Jag har velat köpa denna väska så länge men den har varit slut överallt. Jag började lipa och pussade sönder karln. 

Nej men jag har inga ord mer än att jag älskar denna man så enormt mycket och han ger mig så mycket kärlek varje dag. Sen att jag fick denna present från ingenstans hade jag aldrig kunnat ana. 

Sen det bästa av allt… jag vloggade hela dagen idag och just detta finns med på film. Den vloggen vill ni inte missa 🙂 Världens bästa dag och nu ska jag gå och lägga mig som världens lyckligaste tjej. PUSS

Kommentarer

  1. Jeanette

    Wow, vilken fantastisk present! Så glad att du har hittat en kille som du trivs så bra med, du verkar så glad och lycklig och det förtjänar du verkligen.

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"