Elins liv

roadtrip, Malmö & cheesecake on fleek

Hej vänner!

Jag hoppas ni mår hur bra som helst, det gör i alla fall jag. Vet ni, jag är på en trip ner till Malmö med babyboo och Ester. När vi lämnade Stockholm igår var det soligt, varmt och härligt. Vi stannade till i Jönköping för att äta och för att Ester skulle få leka på stranden – vi lyckades pricka in solnedgången perfekt. Det var en fantastiskt härlig kväll, vilket livs-moment vi hade!

Ester älskar sand… kan säga att sängen är full med sand idag!

Jag saknade Torsten så mycket, eller rättare sagt Ester hade också velat ta en roadtrip med sin karl.

Vi kom till Malmö sent igår kväll och båda kände att gå upp och passa en frukostbuffé tidigt skulle vi inte orka med. Så vi klickade i en egen buffé upp på rummet och åt den i lugn och ro  - det är lyxigt!

Jag var så sugen på gröt, problemet var att gröten var kall och smakade verkligen ingenting. Visst att gröt inte är den största mat-sensationen i munnen men ändå – så besviken.

En nyvaken älskling, så kär jag är i denna man – herregud!

Malmö bjöd inte direkt på pangväder, det har regnat halva dagen. Men vad gör det när man hänger med livets man?!

Eftersom det regnade så bestämde vi oss för att åka till Emporia för lunch. Vi åt på Vapiano (i brist på fantasi) men sedan kände vi rätt snabbt att köpcentrum inte var vår grej så vi åkte in till centrum igen.

Det visade sig att solen även kommit till Malmö så babyboo frågade mig om jag ville äta en av Sveriges godaste cheesecake?! – eh hell yeah. Jag älskar bakverk och sånt smarrigt 🙂

Det kan varit den största och mäktigaste cheesecake jag har skådat. Denna är med vit choklad och bär. Kafét heter Pronto och ligger på Lilla Torg i Malmö. Ni måste gå dit, jag spanade in ett annat par som åt morotskakan – gosh jag måste tvinga dit babyboo imorgon igen. Nu ska vi ta det lite lugnt innan vi ska käka middag senare ikväll, det står fondue på menyn – är så taggad. Hoppas ni får en underbar lördagskväll!

 

Kommentarer

  1. Lena

    På den tiden då jag bodde nere i Skåne så fanns det en populär fonduerestaurang i Malmö som hette Elysée. Tror faktiskt att den fortfarande finns kvar. Är det möjligen där ni varit? 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"