Elins liv

VAD HÄNDE PRECIS?

HOLY MOLY!!! 

Vad händer? Jag sitter och redigerar en vlogg efter jobbet och helt plötsligt ligger vi i ett lägenhetsköp. Detta är galet, totalt galet. Som jag nämnde i helgen så var vi på en lägenhetsvisning och föll pladask och NU ÄR DEN VÅR. Det får mig direkt att tänka på vart jag stod för ett år sedan, precis ett år sedan. Jag sa det till A att hur sjukt och otänkbart detta är, hur ens liv kan förändras på ett år? Nu har vi köpt vår drömlägenhet tillsammans, jag får ett kontor och hundarna får massor med plats att leka i. Denna lägenhet är vår framtid och jag har svårt att ta in allt.

Det har hänt mycket på ett halvår och jag nyper mig i armen varje dag att jag får uppleva det jag får uppleva. Som jag kommer nämna i min vlogg så har jag varit rädd att ett bakslag kommer komma men jag tror fasen att jag har haft mina bakslag för ett tag framöver. Det har jag lärt mig nu, lev vänner – lev här och nu. Jag vill inte ångra någonting, jag vill njuta så mycket så länge jag kan. Man vet aldrig, jag vet inte ens om jag lever nästa år, jag kan bli av med en arm imorgon och aldrig mer kunna klippa hår. Livet är skört och den viktigaste personen i ditt liv är du själv – jag vill förvalta det så mycket som det går.

Jag är enormt glad och herregud vad livet är underhållande och roligt. Nu är det full fokus på att sälja min lägenhet, någon som är sugen? Sedan flyttar vi om några månader. GAAHHHHHH!!!!!!!

Kommentarer

 1. Elina

  Åh så kul, stort grattis! Det måste vara så spännande… min bror och hans fästmö fick också en lägenhet de drömde om för ett litet tag sedan, de var så glada!
  Och jag kände på mig att ni skulle få den. 😉

 2. Sanna

  Elin, stort grattis till er och vad glad jag är över att du vågar satsa igen trots att du blivit så sårad i tidigare förhållande. Jag förstår om detta inte är något du önskar tala om men i och med att du ändå gick ut offentligt tidigare och berättade om ditt exs otrohet vore det intressant att veta hur er relation är idag? Så som jag förstått det har även han gått vidare och träffat någon annan, eller ja, blev tillsammans med den har var otrogen mot dig med. Kan det ändå göra att det hemska han gjorde mot dig ändå känns lite ”bättre”? Jag menar att han faktiskt blev tillsammans med den personen och att det faktiskt kanske rörde sig om ”kärlek” snarare än bara sex? Även om det såklart är vidrigt oavsett! Med tanke på att ni har en hund tillsammans som ni har ”delad vårdnad” om gissar jag att ni ändå måste ha kontakt med varandra. Känner du lika mycket hat för honom nu eller har du släppt det och gått vidare i och med att ni båda är i nya relationer? Ber om ursäkt för min nyfikenhet!

 3. Malin

  Jag är så imponerad av dig att du VÅGAR släppa in en kille igen, efter allt aset gjorde mot dig. Jag hade varit väldigt försiktig och rädd med en ny kille. MEN det är ju just det att man inte ska låta ett as förstöra nästa relation! Du är grym som vågar! All lycka till dig och A! ❤️

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"