ProdukttipsSminktips

så får du det bästa glowet i ansiktet

Inlägget innehåller annonslänkar


Hej underbara ni!

Vet ni, jag ville snabbt ta en bild på den – ULTIMATA- kombon som jag kört med ett tag nu. Jag har pratat förr om att ”sätta” den krämiga highlightern med en pudrig highlight för bästa och mest hållbara resultat och jag har funnit kombon. Hur gör jag då?

 1. Lägg alla krämiga produkter först. Jag lägger primer (klick), foundation (klick) och concealer (klick).
 2. Därefter duttar jag på den krämiga highlightern på kindbenen, ibland pannan. Jag har slutat lägga så mycket highlighter överallt, blir mest på kindbenen och vi ögonen.
 3. Sedan tar jag en pudrig highlighter och ”sätter” med.
 4. Efter det tar jag vanligt translucents-powder (klick) på alla andra ställen förutom där jag lagt highlighter.
 5. Därefter målar jag i mina bryn, ögon och allt annat.

Här har vi mina älsklingar. Jag använder Anastasia Beverly Hills Liquid Glow (NEW) i färgen ”Perla”. Just denna är en nyhet och finns endast inne på Anastasias egna hemsida för ca 250 kr (Edit: Den FINNS HÄR). Om man är lite ivrig så måste jag tipsa om den här (klick) som jag använt innan. Den andra är min vapendragare från BECCA – Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter i färgen ”OPAL” för 395 kr och ni kan klicka hem den HÄR klick.

Jag la ut med Booooooomerang i förrgår och det var många som frågade, så ville bara snabbt ta bild och tipsa er om detta. Glow’it vänner!

Kommentarer

 1. Cajsa

  Hej fina du! Skulle vara jättekul om du gjorde ett detaljerat inlägg om hur dina fillers och hur du byggt upp dina fina läppar, processen osv. Kram <3

 2. Anna

  Anastasias liquid glow sälja på kicks också! Tips så du och dina läsare slipper beställa från USA och betala eventuell tull 🙂

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"