ProdukttipsSminktips

PRECIOSITY – By Terry Holiday Collection 2017

Hej underbara ni! 

Åh, nu måste jag tipsa er om By Terry’s julkollektion 2017 som jag verkligen tycker om. Dom tar oss till en värld full av diamanter, rubiner och guld. Jag fick ett jättefint pressbud som bara glittrade överallt, ink på min kläder – haha. By Terry kommer med två nyheter i form utav en liquid highlighter och en dual compact powder. Är det bara jag som längtar till julen? Eller är det fler jultokiga människor där ute? Nu när alla företag kommer med julnyheter så blir jag bara ännu mer sugen.

Här har vi dom två stjärnorna, jag älskar förpackningarna.

Min favorit är denna liquid highlighter som du kan använda som primer för att få ett rejält glow i hela ansiktet. Eller så kan du blanda några droppar i din foundation eller bara använda som vanlig highlighter.

Ni ser ju hur den poppar? Helt sjukt, här hade jag inte gnuggat in den utan bara lagt på den – tänk bara att arbeta in den i ansiktet.

Här har jag lagt den över min vanliga makeup, så det går det också.

När jag hade lagt den flytande så duttade jag på den pudrigt highlightern, mitt bästa tips. Den flytande kommer att kosta 660 kr och den pudriga kommer att kosta 615 kr. Dom släpps första november och kommer att säljas bland annat på NK, Sephora, Kicks & Eleven. Detta kit skulle jag verkligen vilja ha i julklapp, hetaste tipset just nu.

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"