Elins livLägenhetenVLOGGAR

FLYTTVLOGG – köper ny tv & livet för 50%

Hej alla glada!

Åh, en ny vecka har precis startat och jag ska snart bege mig till salongen för att jobba en halvdag där. Jag brukar inte vara på salongen på måndagar men just denna vecka fick bli så. Sedan i em ska jag till Emelie för att riva igång ett träningspass, ska bli så skönt. Men som jag nämnde igår så var en ny flyttvlogg på ingång och nu är den här – weeiii. Den är från tredje dagen i nya lägenheten och bara fram tills nu har det hänt massor men en sak i taget känner jag. Vi hittar på massor med tokigheter i vanlig ordning och aa det händer lite saker på vägen. Jag hoppas ni tycker om den och är det några funderingar så kommentera bara ❤️

Kommentarer

 1. Frida

  Superhärlig vlogg som alltid! Jag undrar vart din fästman köpte dem ”mjuka kostumbyxorna” letat efter ett par såna till min sambo och dem var riktigt snygga.

  Ha en fin dag !

 2. Ninni

  Asså ert förhållande <3 ni är så fina och genuina mot varandra. Önskar jag också får uppleva den typen av relation snart!

 3. johanna

  ett önskemål. du kanske skulle kunna lägga upp vloggen lite tidigare och mer nära i tiden efter den dag den spelades in. blir lite kaka på kaka och inte lika intressant då man redan har fått läsa om tex byxorna, se lgh och den nya soffan i blogginlägg som publicerades innan vloggen. =) Vloggen kan kännas lite gammal om du förstår vad jag menar.

  puss

  1. Profilbild
   Elin Johansson

   Hej Johanna!
   Ja absolut, jag lägger alltid ut i närtid men denna gång hann jag inte med att redigera tidigare tyvärr 🙂 ni får se i alla forum och typer helt enkelt, haha! Kram

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"