BlondFöre och efterHårförlängning och löshår

förtjocka ett tunt/fint hår

God morgon vänner! 

Hur mår ni? Vet ni, nu är det en vecka kvar tills vi får komma hem. Vi har varit och tjuvkikat hela helgen och herregud, det är en HELT annan lägenhet. Vi ska på kvar på Scandic tills på tisdag och sedan ska vi spendera resterande dagar på ett annat hotell. Men hur som, jag var inne på salongen och jobbade i lördags och gjorde en makeover på min fina kund Irene. Det var skönt att hoppa in en lördag, vi var få på salongen och det var verkligen ingen stress. Denna makeover skulle ändå ta halva dagen så jag hade bara Irene på schemat.

VAD SKULLE VI GÖRA?

För ett år sedan så ville Irene sätta i en förtjockning för att fylla ut frampartiet och få ett fylligare hår än hon redan hade. Hon har ett typiskt tunt/fint skandinaviskt hår och ska jag vara ärlig så saknar många hår mot ansiktet. I och med lobar och andra lite kortare frisyrer har blivit så enormt populärt så blir det svårt när man har så lite hår fram. Nu var det dags att sätta nytt hår och ni måste få se vilken stor skillnad det blir. Jag slingade utväxten, lite bredare slingor och tonade in håret i en något kallare ton, klippte topparna på hennes egna hår och skulle sätta i tre paket Hairtalk.

Före

Irene har rätt tjockt hår bak men det blir tunnare runtom samt fram. Längderna hade blivit lite gula och hon hade fått en mörk utväxt.

Efter

Ser ni hur stor skillnad det blir? Hon har en lång rad samt en trappa upp mot benan och det är det lilla som behövs för att fylla ut ett helt hår. Den långa raden är ”Colormelts” nummer 60 och trappan är nummer 25 och 613/18 och jag har colorplussat dom med regular/brown. Jag valde 40 cm på allt även om 25 hade räckt bak men jag tror inte Colormelt finns i 25 och sedan ville jag ha lite klippmån.

Ett helt nytt hår samt får hon den frisyren hon vill ha, även fast hennes egna hår inte tillåter det. Världens enklaste tips för er som har tunt/fint hår, det behövs så lite för att få detta hår. Stylingen håller så mycket längre, du behöver inte tvätta håret lika ofta och löshår betyder inte alltid ett långt hårsvall ❤️

 

Kommentarer

    1. Emma

      De verkar väldigt olika hos olika frisörer, men hade gärna velat veta ca kostnaden för att bara förlänga framtill ja har likadant tjockt överallt men framtill fattas de som en längd..

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"