ProdukttipsSminktips

mitt bästa (nya) bastips / primer & fondation

Men hallå där!

Vet ni, som jag sa igår så måste jag tipsa er om en ny smink-bas som jag roat mig på morgonen med. Ni vet känslan när man längtar efter att få sminka sig på morgonen eller när man köpt en tröja som man tycker är så snygg och får man vänta tills rätt tillfälle för att få använda den. Dock så hade jag velat visa er raw till sminkad men eftersom jag bor på hotell så har jag inga studiolampor och det är dålig belysning så jag väntar på det.

Men jag kan inte vänta med detta tips tills nästa vecka, jag har använt dessa på mina senaste bilder så ni har ett litet hum.

PRIMER
Sensai – Glowing Base 455 kr (här)
Detta är glow för varje morgon, jag är helt kär. Den är mjuk som satin och ger huden en så fin lyster. Den är dyr men helt underbar, ett lyxigt måste. 

FOUNDATION
Forever Foundation 515 kr (här) *jag har den i färgen 020
Jag har sett så många inlägg om denna foundation och nu var det dags att jag testade den också.  Denna är lätt täckande men jag upplever att den byggs på för mer täckning lätt. Det jag älskar mest med den jämnar ut alla ojämnheter, mörka ringar under ögonen och röda blemmor men jag upplever inte den som fet eller för tjock.

Jag älskar denna kombo, så underbar ❤️

Kommentarer

 1. Lotta

  Jag har vunnit ”Sensai Glowing Base” idag ifrån Amelia magasin tävling. Jag har dock superfet hud och vet inte om den passar mig. Annars hade jag tänkt sälja den då förpackningen är inplastad. Vad tror du, kan jag använda den trots min hudtyp?

  1. Emma

   Hej Lotta!

   Vilket sammanträffande, vann också den hos Amelia och fick hem den igår hehe. Jag kan också ha fet hy emellanåt men upplever inga problem trots det. Den är verkligen jättebra så tycker absolut att du ska använda den. 🙂 Ett tips är rengöring innan med tanke på din hudtyp, exempelvis ansiktspeeling.

   1. Elin Molimenti
    Elin Johansson

    Men vad roligt att ni båda vann den 😉 haha.
    Visst är den bra, åh vad glad jag blir för er skull.
    KRAM

  2. Elin Molimenti
   Elin Johansson

   ÅH, alltså det är den bästa basen 🙂 Använder den alltid. Oj det är svårt att svara på, jag har torr hy och på mig är den perfekt. Jag vågar inte svara på den åt dig, någon annan här inne som testat den och har fet hy? Jag skulle testat ändå, för den är helt magiskt bra. Kram Elin

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"