Lägenheten

tygval hos Persiennkompaniet

Hej vänner! 

Denna dag har varit riktigt bra, allt gick som planerat som tur är. Morgonen började med ett möte hos grymma Malin (TextilesByMalin) på Persiennkompaniet. Vår underbara inredare Louise (StyleByLojs) var självklart med och det var dags att välja ut tyger på våra gardiner som ska glänsa i nya lägenheten. Som ni märkte i början på veckan träffade Malin mig i lägenheten för att hon skulle få se hur allt såg ut och hon mätte även upp så det är klart. Jag har förstått att just textilier är enormt viktigt i ett hem så det är en ära för mig att få denna proffshjälp.

Malin hade bryggt kaffe och förberett så fint när vi kom ❤️

Ester var självklart med, så söt hon är alltså!

Malin och Louise, vilka stjärnor – vad skulle jag göra utan dom?! Så proffsiga och dom kommer med bra idéer.

Malin tog fram massor med olika tyger som vi fick kika på. Ser ni denna ovan? Den är egentligen ljus/grå/beige, beroende lite på vilken ljus det är. Vi bestämde att ha mörkläggande gardiner i sovrum tillsammans med en tunnare på samma skena. Samma sak i vardagsrum, köket kommer bli ett lättare tyg och kontoret kommer få en lyxig sammetsgardin. Jag längtar tills jag får visa er dessa tyger på plats, allt är så fint så jag skuttade av glädje därifrån.

Det fanns så mycket att välja på men vi alla var rätt överens om vilka det blir.

Tusen tack för idag, helgen kunde börja på ett bättre sätt. Nu tar det ca 3 veckor innan gardinerna kommer på plats, då hoppas jag att lägenheten börjat ta form och jag längtar efter att ta för/efter bilder – dom kommer bli magiska ❤️ Nu ska jag äta fruktsallad, dricka vin och mysa med min karl pågå hotellrummet. Imorgon kommer vi vara i lägenheten hela dagen, vad vi ska göra där visar jag er imorgon. Ha en underbar kväll nu vänner, PUSS!

 

Kommentarer

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"