Elins livProdukttips

Pressresa med Moroccanoil @Steam Hotel

Hej fina ni! 

Hur mår ni idag? Jag var på en middag tillsammans med Löwengrip och Brandbassador på Hillenberg igår och hade för trevligt. Jag skulle bara dit en sväng, käka, hälsa på alla och sedan hem för jag skulle upp tidigt idag för att åka på ett pressdygn med Morocanoil. Men jag hamnade vid ett jätteroligt bord och ingen ville åka hem. Det slutade med att jag känner mig lullig och måste hem, klockan blev för mycket. Kommer hem, däckar och i morse när jag vaknade så kände jag mig som att jag hade stått på Hells Kitchen till 05.00 och 10 shot senare. Jag drack absolut inte mycket men det måste vara kombinationen dålig sömn under många dagar, stress och alkohol.

Hur som, jag tog mig till city, mötte upp tjejerna och det var dags för pressresa med Moroccanoil på Steam Hotel i Västerrås. Dagen började med en timmes meditation och jag kan säga såhär: det kan varit det mest avslappnande jag varit med om. Det kändes som att jag sov men jag hörde instruktören hela tiden, en underbar känsla. Efter kilade jag iväg och tog kaffe, en macka och en bulle i hopp om att bli människa igen.

Jag kände att livet började komma tillbaka, Annica och jag tog en svängom på pingisbordet innan det var dags att kila upp på spat.

Jag måste säga WOW. Jag har sett alla vara på detta hotel men jag kunde inte tänka mig att det skulle vara så fint här. Man kan se ut över vattnet som nu blivit till is och människor åker skridskor. Solen bränner genom fönstren och alla är på topphumör.

Det kändes som att jag satt i en skyskrapa i New York, så härligt alltså.

Jag skippade bubblet och allt som innehåller alkohol. Jag började med vatten, övergår till cola zero och sedan avslutade jag med en alkoholfri mojito.

Kära Annica, tokigare tjej får man leta efter ❤️

Lunchen bestod av tonfisk-sashimi som var fruktansvärt god, fullpott!

Så härligt att glida runt i morgonrock och just denna eftermiddag kunde kommit lägligare.

Ett riktigt härligt gäng ❤️

Vi är här för att Moroccanoil släpper nya produkter. Ikväll ska vi få bli piffade av Moroccanoil’s Global Ambassadör Antonio följt av en härlig middag. Hoppas ni har haft en härlig tisdag så hörs vi senare, annars på min IG Story (StyleElin). PUSS ❤️

Kommentarer

  1. Tove Jonsson

    Hej Elin! Tack för en superb blogg! Gillade inlägget om håroljor, bra tips! Skulle gärna vilja höra dina nuvarande favoriter när det kommer till volymgivande produkter som sätts i blött hår, för att håret sväller och skapar volym 🙂 Har testat så många olika alternativ, men ingen produkt har hittills matchat med mitt typiska tunna skandinaviska hår! Suck!

×

Elin Molimenti

Jag som driver denna blogg heter Elin Johansson och är en 27 årig entreprenör som bor i Stockholm. Jag jobbar som frisör, hår-inspiratör och driver också Sveriges största hårblogg...

Läs mer under "om mig"